Üst geçiti kullanmayan vatandaş canından oldu

Esenler’de otoyolda karşıdan karşıya geçmek isteyen kimliği belirsiz bir kişiye otomobil çarptı.

Google Haberlere Abone ol
Üst geçiti kullanmayan vatandaş canından oldu

Esenler’de otoyolda karşıdan karşıya geçmek isteyen kimliği belirsiz bir kişiye otomobil çarptı. Ağır yaralanan şahıs, olay yerinde hayatını kaybetti. Kazanın meydana geldiği yerin 50 metre ilerisinde üst geçittin olması ise dikkat çekti.

Olay, O3 karayolu Esenler mevkisi Edirne istikametinde 00.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre otoyolda karşıdan karşıya geçmek isteyen kimliği belirsiz bir kişiye 34 HZ 7308 plakalı otomobil çarptı. Aracın çarpmasıyla savrulan şahıs, olay yerinde hayatını kaybetti. Kazanın 50 metre ilerisinde üst geçitin olması ise dikkat çekti. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri karayolunu bir süre trafiğe kapattı. Karayolunda uzun trafik kuyruğu oluştu. Ölen şahsın üstünden kimlik çıkmazken kaza yapan aracın önünde hasar oluştu. İsmi öğrenilemeyen sürücü polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak karakola götürüldü.

Kaza ile ilgili Vedat Demir isimli bir vatandaş, “Karşıdan karşıya geçerken beyaz bir araç vuruyor. Diğer araçlar arkadaş ezilemesin diye duruyor. Kim olduğu belli değil. İnsanı oğlumuz anlamaz işte geçitten geçmez. Geçseler her tarafta geçit var. 300 metre ileride de var, 50 metre ileride de var. Üst geçitten geçse bu olay başına gelmez” dedi.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, şahsın üzerinde kimlik bulamadı. Kazazedenin cesedi incelemenin ardından Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.



CİHAN

Yorumlar