Üst geçit asansöründe mahsur kaldılar

Bahçelievler’de bacaklarından rahatsız olan bir erkek ve elinde poşetleriyle bir kadın bindikleri üst geçit asansöründe inerken mahsur kaldı. Asansörün kapısı açılmayınca dışarıdan vatandaşlar yardımcı olmaya çalıştı. Mahsur kalan...

Google Haberlere Abone ol
Üst geçit asansöründe mahsur kaldılar

Bahçelievler’de bacaklarından rahatsız olan bir erkek ve elinde poşetleriyle bir kadın bindikleri üst geçit asansöründe inerken mahsur kaldı. Asansörün kapısı açılmayınca dışarıdan vatandaşlar yardımcı olmaya çalıştı. Mahsur kalan vatandaş, belediyeye defalarca konuyla ilgili başvuru yaptığını ancak sonuç alamadığını söyledi.

Şirinevler ile Ataköy arasındaki üst geçitteki asansörün kapısı açılmayınca dizlerinden rahatsız olan 62 yaşındaki Muzaffer Ertem ve elinde poşetleri olan bir kadın mahsur kaldı. Metrobüsten indikten sonra bacaklarından rahatsız olduğu için üst geçit merdivenleri yerine asansörü tercih eden Ertem, bindiği kabinle aşağıya indi ancak kapı açılmadı. Orada bulunan vatandaşlar yardımcı olmaya çalıştı ancak bozuk olduğu için kapı açılmadı. Bir süre içerde kalan Ertem ve kadın tekrar yukarıya çıkarak üst kapıdan indi.

Dizlerinden rahatsız olduğunu ve doktordan geldiğini belirten Muzaffer Ertem, yürüyen merdiven yapılmasını istiyor. Belediyeye konuyla ilgili başvuru yaptığını ifade eden Ertem, “Çocuğu kucağında olanlar bile inemiyor. 34 yıldır burada oturuyorum. Belediyeye söyledim bana mesaj geliyor ama sonuç yok. Asansör küçük kalıyor. Büyük bir asansör ve yürüyen merdiven istiyoruz. yaparız ederiz diyorlar ama sonuç yok.” diyerek tepki gösterdi.

Asansörle yukarı çıkmak isteyen Melahat Sağlam isimli 75 yaşındaki kadın da zorlanarak merdivenleri çıkmak zorunda kaldı.

CİHAN

Yorumlar