USİAD'ın 'İnsan Kaynakları Yönetimi' eğitimleri başladı

Uşak Sanayici ve İş Adamları Derneği (USİAD) tarafından yürütülen, Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) tarafından desteklenen “Sürekli Eğitimle Gelişen Beşeri Sermaye Kalkınan Uşak” projesi kapsamındaki "İnsan Kaynakları Yönetimi" eğitimi başladı.

Google Haberlere Abone ol
USİAD'ın 'İnsan Kaynakları Yönetimi' eğitimleri başladı

Uşak Sanayici ve İş Adamları Derneği (USİAD) tarafından yürütülen, Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) tarafından desteklenen “Sürekli Eğitimle Gelişen Beşeri Sermaye Kalkınan Uşak” projesi kapsamındaki "İnsan Kaynakları Yönetimi" eğitimi başladı. Eğitim, Doç. Dr. Pınar Süral Özer tarafından veriliyor.

Açılış konuşmasını yapan USİAD Başkanı Hasan Yıldırım, “Projemiz kapsamında Uşak iş dünyasının ihtiyaç duyduğu insan kaynağının eğitilmesi ve bu suretle sosyoekonomik kalkınmanın sağlanması hedefledik. Projemizin, beşeri sermayenin geliştirilmesi anlamında yapılabileceklere güzel bir örnek teşkil ettiğini düşünüyoruz." dedi. Doç. Dr. Özer ise şunları kaydetti: "Bugünün dünyasında rekabet edebilmek, dünün dünyasından çok farklı üstünlüklere sahip olmayı gerektiriyor. Bilgi çağı olarak tarif ettiğimiz yeni dünyanın zenginleri, bilgi ve yaratıcılığa sahip olanlar. Her ne kadar çağı teknolojik gelişmeler tarif ediyor gibi görünse de bu çağda rekabeti belirleyecek olan ana unsur insan. Bugün girişimcinin, tepe yönetimin ve tüm hat yöneticilerinin, insan kaynakları yöneticileri ve uzmanlarıyla beraber insan kaynakları yönetimi şapkalarını takarak düşünmeleri ve bu alanın stratejik önemini farketmeleriyle daha başarılı işletmeler ve daha mutlu çalışanlar yaratmak olanaklı." CİHAN

Yorumlar