Uşak'ta Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yılı kutlandı

Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Uşak İl Emniyet Müdürlüğü, Hasbahçe’de bir program düzenledi.

Google Haberlere Abone ol
Uşak'ta Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yılı kutlandı

Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Uşak İl Emniyet Müdürlüğü, Hasbahçe’de bir program düzenledi. Burada, meslekte yaklaşık 30 yılını dolduran 17 emniyet personeline teşekkür belgesi verildi.

Programda konuşan İl Emniyet Müdürü Ogün Toprak, “Polis Teşkilatımız'ın 169. kuruluş yılı için düzenlenen toplantımızda, sizleri usta polislerimizle tanıştırmak istedik. Bu arkadaşlarımız, Uşakımız'ın en usta ve en kıdemli polisleri. Sizler adına belge takdim etmek istiyorum. Bütün arkadaşlarımıza başarılar diliyorum ve görevlerinde gösterdikleri başarılardan dolayı teşekkür ediyorum.” dedi. Emniyet Müdürü Toprak, yıldönümü etkinlikleri kapsamında Uşak’ta hafta boyunca şehitlik ziyareti, kan bağışı kampanyası, şehit ve gazi aileleri ziyareti, Sarayaltı Camisi'nde Mevlid–i Şerîf okutulması gibi etkinlikler yapılacağını söyledi. Ardından teşkilatta uzun yıllardır görev yapan 17 personele teşekkür belgesi vererek hatıra fotoğrafı çektirdi. CİHAN

Yorumlar