Uşak'ta kaçan şüpheliler Ulubey ilçesinde yakalandı

Dün saat 19.00 sıralarında Uşaklı bir işadamına ait işletmeye silahlı saldırı düzenleyip ardından aynı kişinin başka bir işletmesine baskına gittikleri iddiasıyla aranan iki şüpheli, saat 20.

Google Haberlere Abone ol
Uşak'ta kaçan şüpheliler Ulubey ilçesinde yakalandı

Dün saat 19.00 sıralarında Uşaklı bir işadamına ait işletmeye silahlı saldırı düzenleyip ardından aynı kişinin başka bir işletmesine baskına gittikleri iddiasıyla aranan iki şüpheli, saat 20.30 sıralarında Ulubey ilçesi girişinde yakalandı.

Olay, Kipa kavşağı yakınlarında meydana geldi. Tabancayla bir işadamına ait işletmeye ateş eden iki kişi, plakasını gazete ve bantla kapattıkları arabayla kaçtı. Görgü şahitlerinin ifadeleri doğrultusunda arabayı tespit eden polis, Uşak sokaklarında 27 SS 033 plakalı otomobili takibe aldı. Ulubey istikametinde seyir halinde olduğunu belirleyerek, güzergâh üzerinde araştırma yapmaya başladı. Polis ekiplerini gören zanlılardan İ.A., otomobille Ulubey'e doğru kaçmaya başladı. Ulubey polisi ve jandarmasıyla irtibata geçilerek, ilçe girişinde barikat kurulması sağlandı. Barikata takılan otomobilde bulunan ve kardeş oldukları öğrenilen İ.A ve İ.A. yakalanarak gözaltına alındı. Arabada silah bulamayan polis, camdan atılma ihtimali üzerine arazide arama yaptı. Tabancayla birlikte şarjör ve boş kovanları da bulan polis, delillerle birlikte şüphelileri Uşak Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürdü. İki zanlı, işlemlerinden sonra adliyeye sevk edildi. CİHAN

Yorumlar