Uşak'ta arkadaşını bıçaklayarak öldüren zanlı İzmir'de yakalandı

Uşak’ta 7 Aralık 2013 Cumartesi günü evinde bıçaklanarak öldürülen 61 yaşındaki Hüseyin Demir’in katil zanlısı, kavga ettiği arkadaşı çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Uşak'ta arkadaşını bıçaklayarak öldüren zanlı İzmir'de yakalandı

Uşak’ta 7 Aralık 2013 Cumartesi günü evinde bıçaklanarak öldürülen 61 yaşındaki Hüseyin Demir’in katil zanlısı, kavga ettiği arkadaşı çıktı. Demir'le birlikte evde alkol alan İ.K.'nin, aralarında çıkan tartışmanın büyümesi üzerine arkadaşını yaklaşık 20 bıçak darbesiyle öldürüp kaçtığı iddia edildi.

Uşak polisi, incelemeye aldığı güvenlik kamerası kayıtları ve diğer çalışmaları sonucunda, katil zanlısının 46 yaşındaki İ.K. olduğunu tespit etti. Yakalamak için çalışma başlatan polis, İzmir’de olduğunu belirleyince özel ekiple dün akşam saatlerinde bu şehre gitti. İzmir polisiyle birlikte Zeytinlik Mahallesi'nde bir eve operasyon düzenleyen ekip, zanlıyı gözaltına aldı. Sabaha karşı Uşak’a getirilen İ.K.'nin, suçlamaları kabul ettiği ve emniyete verdiği ifadede, “O gün birlikte alkol aldık. Daha sonra ben yemek yapmak için soğan almaya gittim. Soğan alıp geldiğimde, 'Neden bu kadar soğan aldın? Parayı boş yere harcıyorsun.' dedi. Tartışmaya başladık. Tartışma kavgaya dönüştü. Bıçaklayıp kaçtım. Daha sonra yoldan otobüse binerek İzmir’e gittim.” dediği öğrenildi.
Zanlı, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. CİHAN

Yorumlar