Uşak'ta 26 STK'dan açıklama: İslam düşmanlarının fitnesine müsade etmeyeceğiz

Uşak’ta kurulu 26 sivil toplum örgütü tarafından oluşturulan 'Milli İradeye Saygı Platformu' yaptığı basın açıklamasında; İslam düşmanlarının Müslümanlar arasına sokmaya çalıştıkları fitneye asla müsaade etmeyeceklerini, bugün olduğu gibi 28 Şubat'ta ve.

Google Haberlere Abone ol
Uşak'ta 26 STK'dan açıklama: İslam düşmanlarının fitnesine müsade etmeyeceğiz

Uşak’ta kurulu 26 sivil toplum örgütü tarafından oluşturulan 'Milli İradeye Saygı Platformu' yaptığı basın açıklamasında; İslam düşmanlarının Müslümanlar arasına sokmaya çalıştıkları fitneye asla müsaade etmeyeceklerini, bugün olduğu gibi 28 Şubat'ta ve şimdi Mısır ve Bangladeş’te illegal yollarla halkın oyuna ipotek konulduğunu, sandıkla gelenin sandıkla gitmesi gerektiğini ifade etti.

“BU OYUNLARA GELMEYECEĞİZ”

Düzenlenen basın açıklamasını 26 STK adına MÜSİAD Uşak Şube Başkanı Nuri Arslan yaptı. Arslan, doğudan batıya, güneyden kuzeye, şehit kanarlı ile sulanmış aziz vatan üzerinde oynanan oyunlara müsaade etmeyeceklerini dile getirerek, “Maksadımız herhangi bir grubu aklamak değildir. Dün olduğu gibi bundan sonra da bir kısım çeşitli fitne odaklarının kardeşliğimize yönelik sürdürdüğü oyunlar olacaktır. Bu oyunlara gelmeyeceğiz. Çözüm sürecinin başlamasıyla, şehit cenazelerinin gelmemesi, siyasi istikrara ve ekonomik istikrara kavuşulması, devlet ve millet kucaklaşmasının yeniden sağlandığı bir zamanda özgüvenin kazanıldığı, Türkiye’de mevcut siyasi ve toplumsal irade hem dışarıdan hem de içeriden sinsi ve planlı bir saldırıyla karşı karşıyadır. Milletimiz çok şeyler gördü, çok şeyler yaşadı. Bu makus talihini yenmek için kazanımların kaybedilmesine asla müsaade edilmeyecektir. İslam düşmanlarının Müslümanlar arasına sokmaya çalıştığı fitneye asla alet olamayacaktır. Biliyoruz ki; Bugün olduğu gibi 28 Şubat'ta ve şimdi Mısır, Bangladeş’te illegal yollarla ‘halkın oyuna ipotek konduğunu’ görmekteyiz. Ülkemizde bu oyunun oynanmasına asla müsaade etmeyeceğiz. Sandıkla gelen sandıkla gitmelidir.” dedi.

CİHAN

Yorumlar