Uşak Üniversitesi Tekstil Kulübü Uşak OSB’yi ziyaret etti

Uşak Üniversitesi Tekstil Topluluğu ve Sanayi İşbirliği Topluluğu öğrencileri, Uşak Organize Sanayi Bölgesi (UOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldırım’ı ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Uşak Üniversitesi Tekstil Kulübü Uşak OSB’yi ziyaret etti

Uşak Üniversitesi Tekstil Topluluğu ve Sanayi İşbirliği Topluluğu öğrencileri, Uşak Organize Sanayi Bölgesi (UOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldırım’ı ziyaret etti. Topluluk üyelerini kabul eden Yıldırım, üniversite öğrencilerinin sanayicilerle biraraya gelmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Tekstil Topluluğu Başkanı Mustafa Kozak ise sanayi üniversite işbirliğine verdikleri önemden dolayı Ali Yıldırım ve ekibine teşekkür ederek, “Üniversite sanayi işbirliğiyle tekstil öğrencilerine uygulamalı eğitim sağlanması sayesinde birçok konuda ayrıntılı bilgiye sahip olduk. Derslerde gördüğümüz konuları birebir uygulama fırsatı bulduk. Bu sayede gelecekteki iş hayatlarımızda karşımıza çıkabilecek koşullara hazırlanmış olduk.” dedi. UOSB Başkanı Yıldırım da, “Üniversite sanayi işbirliği, son yıllarda daha da önem kazanmıştır. Bizler sanayiciler olarak, iyi yetişmiş kalifiye personelle çalışmak istiyoruz. Bunun sağlanabilmesi için üniversiteler çok büyük bir önem arz etmekte. Bu kapsamda Uşak Üniversitesi ile birlikte projeler geliştiriyor ve uyguluyoruz. Siz değerli öğrencilerimizin de bu konuda destek olduğunu görmek bizleri gururlandırmaktadır. Öğrencilerin iyi yetiştirilmesi ve iyi eğitim almaları, hem ülkemiz hem de ilimizin gelişmesi, ilerlemesi açısından çok önem arz etmektedir.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar