Uşak Üniversitesi 2. Lokma Şenliği düzenlendi

Uşak Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ikinci “Lokma Şenliği” düzenledi.

Google Haberlere Abone ol
Uşak Üniversitesi 2. Lokma Şenliği düzenlendi

Uşak Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ikinci “Lokma Şenliği” düzenledi.
Lokma Şenliği'ne Rektör Prof. Dr. Sait Çelik, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Dalkıran, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Soykan, Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. Adil Karaman, akademisyenler, öğrenciler ve huzurevi sakinleri katıldı.
Uşak Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakülte Binası önünde gerçekleşen şenliğin açılışında konuşan Dekan Prof. Dr. Mehmet Faysal Gökalp fakülte olarak lokma şenliğinin ikincisini düzenlemekten mutlu olduklarını söyledi.
Gökalp konuşmasının devamında “Geçtiğimiz yıl birincisi düzenlenen lokma şenliğinin üniversitemiz öğretim üyeleri Yrd. Doç. Dr. Mehmet Hatipoğlu, Yrd. Doç. Dr. Mehtap Karakoç ve Yrd. Doç. Dr. Mustafa Taytak’ın girişimleriyle gerçekleşti. İkincisini düzenlediğimiz lokma şenliğinin bu seneki sponsoru Anadolu Seyahate teşekkür ediyorum. Öğrencilerimize yönelik böyle bir etkinliği gelereksel hale getirmekten dolayı mutluyuz. Özellikle vizeler öncesi öğrencilerimizin güzel bir atmosferde keyifli zaman geçirmesi önemlidir” dedi.
Lokma Şenliğine katılan ve lokma dağıtan Rektör Prof. Dr. Sait Çelik ise etkinlikte yaptığı konuşmada “Ben öncelikle huzurevinden gelen kıymetli anne ve babalarımıza hoş geldiniz diyorum. Bu tür etkinlikler bir araya gelmeye vesile oluyor. Bir araya gelmekte fayda var. Siz başımızın tacı öğrencilerimiz bu tür etkinliklerle kısa bir mola veriyor ve güzel bir gün geçiriyorsunuz. Bu etkinliğe vesile olan başta İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Konuşmaların ardından rock müzik grubu Mered ve Mustafa Sönmez eşliğindeki halk müziği grubu birer mini konser verdi.
CİHAN

Yorumlar