Uşak Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri elektriği indirimli kullanacak

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO), Osmangazi Elektrik Perakende Satış A.Ş. ile indirimli elektrik anlaşması yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Uşak Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri elektriği indirimli kullanacak

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO), Osmangazi Elektrik Perakende Satış A.Ş. ile indirimli elektrik anlaşması yaptı. Buna göre odanın özellikle tacir ve imalatçı esnaf üyeleri, elektriği daha ucuz fiyattan kullanabilecek.

Konu hakkında açıklama yapan UTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kuvvet, "Bu protokol, orta ve uzun vadede firmalarımızın elektrik maliyetlerin düşürülmesiyle rekabet güçlerini arttırmalarına önemli katkı sağlayacaktır. Özellikle ticarethanelerimiz ve üretici esnafın elektrik maliyetlerinin düşürülmesini amaçlayarak protokolü imzaladık. Üyelerimizi, Osmangazi Elektrik şirketine başvurularını yaparak bu imkandan faydalanmaya davet ediyorum. Önümüzdeki dönemde diğer ana üretim girdilerimizle ilgili de indirim çalışmalarımıza devam edeceğiz."^dedi.

Osmangazi Elektrik A.Ş. Ticaret ve Pazarlama Müdürü Emel Uğur ise, "UTSO üyelerine yönelik imzaladığımız protokolün hayırlı olmasını diliyorum. Amacımız, uzun yıllar elektrik hizmeti verdiğimiz tüm müşterilerimize, daha kaliteli ve sürdürülebilir değer yaratan hizmet verebilmek. Özellikle ticaret ve sanayi hayatına kuruluşumuz olarak destek sağlayarak, il ve bölge ekonomisine katkı sağlamak istiyoruz." şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar