Uşak'ta darbe girişimi protesto edildi

Uşak'ta AK Parti Gençlik Kolları, Alperen Ocakları ve bazı sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılımıyla FETÖ'nün darbe girişimi protesto edildi.

Google Haberlere Abone ol
Uşak'ta darbe girişimi protesto edildi
Uşak'ta, AK Parti Gençlik Kolları, Alperen Ocakları ve bazı sivil toplum kuruluşları, FETÖ'nün darbe girişimini protesto etti.

FETÖ'nün darbe girişimini protesto için AK Parti İl Gençlik Kolları, Alperen Ocakları ve bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri Uşak Öğretmenevi'nde toplanarak basın açıklaması yaptı.

AK Parti İl Gençlik Kolları Ahmet Mıllık, 15 Temmuz'da darbe girişiminde bulunanların, tank, uçak ve tüfeklerle kendi insanlarına ateş açtığını, Türk milleti geçmişte olduğu gibi bütün dünyayı dik duruşuna imrendirerek canı pahasına darbenin karşısında korkusuzca durduğunu ve darbe girişimini onurlu bir biçimde engellediğini belirtti.

15 Temmuz gecesi yapılan darbe girişiminin Türkiye'de yaşayan bütün insanlara karşı yapıldığını söyleyen Mıllık, "Ancak hesaplar tutmamış, inlerinde bekleyerek el ovuşturan satılmış hainler milletin asil duruşu karşısında neye uğradıklarını şaşırmışlardır. Türk milleti kiralık beyinlerin oluşturduğu bu kirli defteri darbecilerin yüzüne bir tokat gibi çarpmıştır. Vatan uğruna ölümü göze alan milletimiz, yalnızca darbecilere değil bütün dünyaya Türk milletinin onurunu tek vücut olarak göstermişlerdir." dedi.

Siyasi farklılık gözetmeksizin birlik çağrısında bulunan Mıllık, şöyle devam etti:

"Hiçbir şahıs, hiçbir örgüt, hiçbir devlet Türk milletinin demokrasi yolundaki kararlı yürüyüşünü sekteye uğratamayacak ve milletimiz kendine yapılanı asla unutmayacak ve bu oyunun bir parçası olan bütün bölücü kansızlara en ağır bedeli ödetecektir. Gönlü vatan sevgisiyle dolu olan biz gençlerin sayesinde Türkiye'yi hain planlarla bölmek isteyen riyakarlar darmadağın olmuşlardır.
Türk milleti canını teslim etmeden asla ve asla vatanını teslim etmeyecektir."

Açıklamaya Alperen Ocakları Başkan yardımcısı Mehmet Boyacı, Genç MÜSİAD Başkanı Mehmet Fatih Gündüz, Genç İHH Başkanı Akif Gültekin, Genç Memur-Sen Başkanı Bilal Ertaş, Genç TÜMSİAD Başkanı Muhammed Nezir Balta, Uşak Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Mehmet Alperen Cinci de destek verdi.

Yorumlar