Uşak OSBİAD ilk genel kurul toplantısını yaptı

Uşak Organize Sanayi Bölgeleri ve İş Adamları Derneği (OSBİAD) 1. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Google Haberlere Abone ol
Uşak OSBİAD ilk genel kurul toplantısını yaptı

Uşak Organize Sanayi Bölgeleri ve İş Adamları Derneği (OSBİAD) 1. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Kurulda genel başkanlığa, Uşak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldırım seçildi.

Üyelerin büyük çoğunluğunun katılımıyla dernek merkezinde düzenlenen genel kurulda, iki yıllığına yönetim ve denetim kurulu üyeleri seçimi yapıldı. OSBİAD Kurucu Genel Başkanı da olan Yıldırım, açılış konuşmasında, "Uşak'ta bulunan organize sanayi bölgelerinin gelişerek, işadamlarının Uşak'ın gelişmesinde daha etkin bir rol oynayabilmelerini sağlamak ve çalışmalarda bulunmak için kurucu yönetim kurulu arkadaşlarımla kısa sürede derneği kurduk. İlerleyen günlerde yeni katılımlarla daha zengin bir yapıya kavuşacağız." dedi. Derneğin amaçları hakkında da bilgi veren Yıldırım, "Ekonomik, sosyal ve kültürel sorunların çözülmesine yardımcı olmak, ticari münasebetlerin en iyi ve en verimli şekilde devamını sağlamak, ülke ekonomisinin gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla derneği kurduk. OSBİAD'ın Uşakımız'a, vatanımıza ve milletimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum." şeklinde konuştu.

OSBİAD Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Başkan Ali Yıldırım, Başkan Vekili Mehmet Sesli, Başkan yardımcıları Barış Altınordu, Metin Çekçek, Cüneyt Uzcan ve Metin Dokur, üyeler Hülya Gedik, Serdar Sağıroğlu, Nail Erdinç Gökmen, Erol Polat, Alper Sarıkılıç, Sedat Uçar, Cumhur Mert, Savaş Özdoğru ve Serdar Yangıncı. Yedek üyeler Ünal Özkaçar, Hakan Özoğul, Hasan Atlıay, Oktay Çelik ve Melih Sağcan. Denetim Kurulu asil üyeler Ayhan Türkay, Mehmet Örekşele ve Kazım Battal. Yedek üyeler Sait Vakas Yeşil, Anıl Önder ve Bilal Altınordu. CİHAN

Yorumlar