Urfa'da öldürülen motosiklet tutkunu toğrağa verildi

Motosikletle çıktığı doğu turu sırasında Şanlıurfa’da öldürülen Engin Öksüz, gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenaze namazına katılan Öksüz’ün ailesi katillerin biran önce bulunmasını istedi. Motosiklet kulübü üyesi...

Google Haberlere Abone ol
Urfa'da öldürülen motosiklet tutkunu toğrağa verildi

Motosikletle çıktığı doğu turu sırasında Şanlıurfa’da öldürülen Engin Öksüz, gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenaze namazına katılan Öksüz’ün ailesi katillerin biran önce bulunmasını istedi.

Motosiklet kulübü üyesi olan Engin Öksüz (33) ve emekli öğretmen Abdullah Türk (51) bir hafta önce doğu turuna çıkmıştı. Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde arkadaşıyla birlikte öldürülen Engin Öksüz’ün cenazesi Kavacık Hasan Yavuz Camii’nde kılınan Cuma namazından sonra toprağa verildi. Cenaze namazına Öksüz’ün motosiklet kulübündeki arkadaşları ile ailesi katıldı. Camii avlusundaki oğlunun cenazesine sarılan Baba Hasan Öksüz, anne Selma Öksüz ve eşi Tülay Öksüz uzun süre gözyaşı döktü. Burada gazetecilere açıklama yapan Baba Hasan Öksüz, olayın henüz aydınlanmadığını, biran önce katillerin yakalanmasını beklediklerini söyledi. Öksüz’ün bir yakını da cinayetin aydınlatılabilmesi için kamuoyunun ve basının ilgi göstermesi gerektiğini söyledi. Öksüz’ün cenazesi helallik alındıktan sonra Anadolu Kavağı’ndaki Kale Arkası Mezarlığı’nda toprağa verilmek üzere götürüldü.

Yaklaşık 150 civarındaki motosiklet tutkunu Öksüz’ün cenazesine eşlik ederek olayı protesto etti. CİHAN

Yorumlar