'Üreticiyi çekip aldığınızda Kayseri’nin Hakkari’den farkı kalmaz'

SP Kayseri Büyükşehir Belediye başkan adayı Haşim Özçelik, ülke için büyük önemi olan üreticinin büyük sıkıntılar yaşadığını belirterek, “Erciyes’te üç ay için yapılan tesislere büyük paralar yatırıldı.

Google Haberlere Abone ol
'Üreticiyi çekip aldığınızda Kayseri’nin Hakkari’den farkı kalmaz'

SP Kayseri Büyükşehir Belediye başkan adayı Haşim Özçelik, ülke için büyük önemi olan üreticinin büyük sıkıntılar yaşadığını belirterek, “Erciyes’te üç ay için yapılan tesislere büyük paralar yatırıldı. Oysa bu para ağır sanayi için harcansaydı, Kayseri ekonomisi büyük mesafe katedecekti. Üreticiyi çekip aldığınızda Kayseri’nin Hakkari’den bir farkı kalmaz.” dedi.

SP İl Başkanı Mahmut Arıkan, Özçelik ve ilçe belediye başkan adayları, Kayseri Sanayi Odası'nı ziyarette etti. Oda Başkanı Mustafa Boydak tarafından karşılanan heyet, ilin sanayisinin durumunu konuştu. Özçelik, “Bugünkü ziyarette gördük ki üretici sıkıntılı. Eski ve yeni sanayi ziyaretinde gördük ki orta sanayi sıkıntılı. Pazar ziyaretlerinde gördük ki pazarcı sıkıntılı. Sayın Başbakan, bu seçimi genel seçim havasına sokmak istiyor. Biz de ona sesleniyoruz; üretici, esnaf, pazarcı, işçi, memur sıkıntılı. 12 yıl boyunca takip edilen siyaset, halkı bu duruma getirdi. Bugün gerçekleştirdiğimiz Develi ziyaretinde gördüğümüz çiftçi ve köylü de sıkıntılı halde." şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar