Ünye Ticaret ve Sanayi Odası meslek gruplarını dinledi

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası (ÜTSO) Başkanı Durmuş Zor ve yönetimi, Atatürk Parkı Restoran’da “Sizi Dinliyoruz” toplantısının ikincisini düzenledi.

Google Haberlere Abone ol
Ünye Ticaret ve Sanayi Odası meslek gruplarını dinledi

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası (ÜTSO) Başkanı Durmuş Zor ve yönetimi, Atatürk Parkı Restoran’da “Sizi Dinliyoruz” toplantısının ikincisini düzenledi. Burada 2-MobilyaAhşap) ve 3-Plastik meslek gruplarıyla biraraya gelindi. Toplantıda konuşan Zor, “Yaptığımız toplantılarda bizim düşüncelerimizden daha çok üyelerimizin konuşması, onların düşüncelerini almayı arzu ediyoruz. Yaklaşık 20 günde bir meslek gruplarını biraraya getiriyoruz. Üye sayısı azsa iki meslek grubumuzu biraraya getirmek için gayret göstereceğiz.” dedi.

Başkan Zor, üyelerinin oda olarak kendilerinden beklentilerini aktarmaları ve fikir alışverişi için böyle bir yola çıktıklarını ifade ederek, “Yaklaşık yedi ay kadar önceki seçimlerde işbaşına gelen meclisimiz ve yönetimimiz olarak yapmak istediklerimizi kararlaştırıyoruz ama üyelerimiz bizden ne bekliyor, bunu çok bilebilmiş değiliz. Onun için de farklı bir yol izleyelim istedik ve böyle biraraya gelme gayretini gösteriyoruz. Bu şekilde bütün meslek gruplarını topladıktan sonra tavsiyeleri doğrultusunda hizmet vermeye gayret edeceğiz. Bu zamana kadar Çaybaşı, İkizce ve Akkuş’u ziyaret ettik. Bir iftar programında beraber olduk. Yaklaşık 650 civarında üyemiz iftara katılmıştı. Daha sonra mevcut binamızın altına üyelerimiz için bir lokal yaptık. Geçen haftadan itibaren sizlerin hizmetine sunduk. Bu hizmetlerin tamamı, sizlerden topladığımız aidatlarla yapıldı. Biz sizden gelen yönlendirmeyle bütçemizi en doğru şekilde kullanmayı arzu ediyoruz.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar