Ünye Ticaret Meslek Lisesi, beyaz bayrak aldı

Ordu Ünye Adnan Menderes Ticaret Meslek Lisesi, İl Sağlık Müdürlüğü’nün il genelinde yapmış olduğu temizlik denetlemesinde en temiz okul seçilerek beyaz bayrak aldı. Milli Eğitim ile Sağlık Bakanlığı’nın yaptığı protokol gereği...

Google Haberlere Abone ol
Ünye Ticaret Meslek Lisesi, beyaz bayrak aldı

Ordu Ünye Adnan Menderes Ticaret Meslek Lisesi, İl Sağlık Müdürlüğü’nün il genelinde yapmış olduğu temizlik denetlemesinde en temiz okul seçilerek beyaz bayrak aldı.

Milli Eğitim ile Sağlık Bakanlığı’nın yaptığı protokol gereği okullardaki temizliğin belgelendirilmesi için çalışmalar yapıldığını belirten Ünye Adnan Menderes Ticaret Meslek Lisesi Okul Müdürü Mustafa Temiz, “Bu çalışmaya göre okullar yüz üzerinden temizlik kriterlerine göre değerlendiriliyor. Bunda depoların ilaçlanmasından, çöp poşetlerine kadar, lavabolarından kantinine kadar, sınıflarından çatısına kadar her tarafa bakılıyor. Adnan Menderes Ticaret Meslek Lisesi olarak ilk başvurumuzda beyaz bayrak almıştık. 2014 itibari ile İl Sağlık Müdürlüğü’nden habersiz denetime geldiler. Yaptıkları denetim çerçevesinde Ordu’da yüz üzerinden 100 verdikleri tek okul olarak bizim okulumuz oldu. Böylelikle Ticaret Meslek Lisesi beyaz bayrağı almaya hak kazanarak, bütün Ordu’nun en temiz okulu olduğunu da kanıtlamış oldu.” dedi.

    Ticaret Meslek Lisesi temizlik görevlileri de beyaz bayrağı alarak okulu temizlik açısından taçlandırdıklarını ifade etti.

CİHAN

Yorumlar