Ünye Anadolu Lisesi’nde Kültür Koridoru açıldı

Ünye Anadolu Lisesi Kütüphanecilik Kulübü tarafından Kültür Koridoru açıldı. Okul bünyesinde bulunan bir koridor kültür ve sanat eserlerinin anlatımı ve sergilenmesi için teşrif edildi.

Google Haberlere Abone ol
Ünye Anadolu Lisesi’nde Kültür Koridoru açıldı

Ünye Anadolu Lisesi Kütüphanecilik Kulübü tarafından Kültür Koridoru açıldı. Okul bünyesinde bulunan bir koridor kültür ve sanat eserlerinin anlatımı ve sergilenmesi için teşrif edildi. Kütüphaneler Haftası etkinlikleri çerçevesinde kitap fuarı, kitap okumanın önemini anlatıldığı fotoğraflar, şair ve yazar tanıtımı, ünlü şairlerin şiirlerinin dinletimi ve video gösterimleri yapıldı.

Öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak ve onları kitap sevgisiyle tanıştırmak amacıyla açılan koridor öğretmenler ve öğrenciler tarafından her teneffüs ve öğle aralarında ziyaret edildi. Okul bünyesinde açılan Kültür Koridoru’nu İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem de ziyaret etti. Koridoru dikkatli bir şekilde inceleyen Erdem, etkinliği çok beğendiğini ve herkes tarafından görülmesi gerektiğini dile getirdi.

Ayrıca İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem, “Kültür Koridorunun kurulmasında emeği geçen Türk Dili ve Edebiyat Öğretmeni Merve Ürer’e teşekkürlerini bildirdi. CİHAN

Yorumlar