Ünlü yapımcı Metin son yolculuğuna uğurlandı

Film seti olarak da kullanılan ahşap binada çıkan yangında hayatını kaybeden Yapımcı Atiye Rezzan Metin (65), kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Metin’in Yeşilçam’da çok önemli yıldızları ortaya çıkardığına...

Google Haberlere Abone ol
Ünlü yapımcı Metin son yolculuğuna uğurlandı

Film seti olarak da kullanılan ahşap binada çıkan yangında hayatını kaybeden Yapımcı Atiye Rezzan Metin (65), kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Metin’in Yeşilçam’da çok önemli yıldızları ortaya çıkardığına dikkat çeken arkadaşları, cenazeye katılan kişi sayısının az olduğunu ifade ederek, film ve dizi oyuncularını vefasızlıkla suçladı.

İstanbul'un Beykoz ilçesi Elmalı köyü Şafak Sokak’ta bulunan iki katlı ahşap evde dün saat 12.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıkmıştı. ‘Gönülçelen’, ‘Hatırla Sevgili’, ‘Bu Kalp Seni Unutur mu?’ gibi dizilere oyuncu sağlayan Yapımcı Atiye Rezzan Metin, yangında hayatını kaybetmişti. Metin’in cenazesi Adli Tıp Kurumu’nda yapılan incelemenin ardından Şişli Camii’ne getirildi. Cenazeye Metin’in çalışma arkadaşları ve yakınları katıldı.

Metin’in ölümünü şüpheli bulduklarını belirten Aynur Meriç, “İnsan yangın çıktığında yatağından bir adım atmaz mı? O panikle bir adım atar. Hepimiz şoktayız. Bir mantık yürütemiyorum.” dedi.

Atiye Rezzan Metin’in ajansı aracılığıyla tanındığını belirten 'Kardeş Payı' dizisinin oyuncusu Adnan Şur, Metin’e Allah’tan rahmet dilediğini söyledi.

'REZZAN ABLA ÇOK ÖNEMLİ SİNEMA ARTİSTLERİNİ ORTAYA ÇIKARDI'

Rezzan Metin’in 40 senedir piyasanın içinde olduğunu dile getiren Oyuncu Nejat Aşkıner, “Rezzan Abla çok önemli sinema artistlerini ortaya çıkardı. Burada üzücü olan taraf eski Yeşilçam oyuncularından kimse göremedim. Bu büyük bir vefasızlık. Rahmetli, ‘Facebook’ta cenazemin kalabalık olmasını isterim.’ demiş. Uydurma da olabilir. Ama burada 100 kişiyi geçmeyen bir kalabalık var.” ifadelerini kullandı. CİHAN

Yorumlar