Ünlü sinemacılardan Başkan Sözlü’ye yeni projeler

Çağdaş Sinema Oyuncuları Derneği (ÇASOD) ve Sinema Oyuncuları Derneği (SODER) üyesi ünlü sinema oyuncuları, Toyota Türkiye CEO’su Ali Haydar Bozkurt’la birlikte, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü ziyaret etti....

Google Haberlere Abone ol
Ünlü sinemacılardan Başkan Sözlü’ye yeni projeler

Çağdaş Sinema Oyuncuları Derneği (ÇASOD) ve Sinema Oyuncuları Derneği (SODER) üyesi ünlü sinema oyuncuları, Toyota Türkiye CEO’su Ali Haydar Bozkurt’la birlikte, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü ziyaret etti.

Bu yıl 15-21 Eylül tarihleri arasında 21.’si düzenlenecek Uluslararası Altın Koza Film Festivali öncesinde ÇASOD ve SODER üyesi Süleyman Turan, Şemsi İnkaya, Selma Güneri, Yusuf Sezgin, Yüksel Arıcı, Rejisör Reis Çelik, Yönetmen Yamaç Okur, Altın Koza koordinatörlerinden Doç. Kadir Beycioğlu, Sanat Yönetmeni İsmail Güneş, Ali Haydar Bozkurt’tan oluşan ekip, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü ziyaret etti. Ziyarette, Adana Büyükşehir Belediyesi Atın Koza A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Kaşif Barut ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili İsmail Timuçin de bulundu.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye görevinde başarı dileyen ve Altın Koza Film Festivali’nin sinema dünyasındaki yerine değinen beyaz perdenin ünlü isimleri, film festivallerinin kesintiye uğramadan devam etmesinin önemine vurgu yaptı. Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş CEO’su ve Portakal Çiçeği Karnavalı Organizatörü Ali Haydar Bozkurt da festivalin önemli olduğunu ancak farklı projelerle, Adana’nın Türk sineması için daha önemli bir nokta haline getirilmesinin yolunun açılabileceğini ifade etti. Bozkurt, iklimi son derece uygun ve İstanbul’a göre çok daha ucuz olan Adana’da kurulacak bir Sinema Platosu’nda, dizi ve film çekimlerinin yapılabileceğini söyledi. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de değerli sanatçıların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Sözlü, sanatçıların ve Ali Haydar Bozkurt’un mesajlarını ve projelerini ilgiyle dinleyip, sanata olan pozitif bakışlarının kesintiye uğramayacağını kaydetti.

CİHAN

Yorumlar