Ünlü: Bu halk artık uyandı, keten helvalarınız yanacak

CHP Bafra Belediye başkan adayı Kemal Ünlü, “Bu halk uyandı, artık sizi seçmeyecek ve sizin keten helvalarınız yanacak.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü: Bu halk artık uyandı, keten helvalarınız yanacak

CHP Bafra Belediye başkan adayı Kemal Ünlü, “Bu halk uyandı, artık sizi seçmeyecek ve sizin keten helvalarınız yanacak.” dedi.

CHP Bafra Belediye başkan adayı Ecz. Kemal Ünlü seçim gezisinde Altınkaya Mahallesi'nde miting düzenledi. Altınkaya Mahallesi'nde büyük bir kalabalığa hitap eden Kemal Ünlü, "30 Mart'ın yaklaştığı her gün daha fazla ilgi, daha fazla güven, daha fazla katılımla yapıyoruz mahalle ziyaretlerini. Altınkaya sakinleri, Bafralı hemşehrilerimiz bu iş bitmiştir. Sizlerin gösterdiği bu alaka, güven her şeye değer. Bafra aşkı bu, Bafra sevdası için çıktık yollara, gördük ki bunlarla bu iş olmuyor. İki dönem 10 yıl MHP'ye verdik yetkiyi, olmadı. Yine iki dönem 10 yıl da AKP'ye verdik yetkiyi, bunların da akılları fikirleri ayakkabı kutusuna para doldurmak. Evlerde para sayma makineleri biriktirmek, yatak odalarını para kasalarıyla süslemekten başka bir şey olmadı." diye konuştu.

"Bafralı hemşehrilerime soruyorum, sizin evlerinizde ayakkabı kutularında dolarlarınız var mı? Peki, sizlerin evlerinizde para sayma makineleriniz var mı? Yatak odalarınızda para kasalarınız var mı?" diye soran Ünlü, sözlerini şöyle sürdürdü: "Sevgili hemşehrilerim bu ülkeyi soyanlar var, bu ülkede tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyenler var bu ülkede hırsızlar var. 30 Mart'ta bu millet ayakkabı kutularının da, para sayma makinelerinin de, yatak odalarındaki kasaların da hesabını size soracak. Hoca çıkıp bu 'Bafra'da bizi seçmezseniz istikrar bozulur ve sonra yandı keten helva' diyor. Bu halk uyandı artık, sizi seçmeyecek ve sizin keten helvalarınız yanacak, çünkü 30 Mart'tan sonra CHP gümbür gümbür iktidara geliyor ne helvanız kalacak ne tereyağlı ekmekleriniz, artık belediye halkın olacak. Benim Bafralım harama değil helale oy verecektir. Allah'ın izniyle 30 Mart'ta belediyeyi teslim alacağız.’’ CİHAN

Yorumlar