Ünlü: AKP Bafra’da 3 yediemin deposu, binlerce icra dosyası yaratmıştır

CHP Bafra Belediye başkan adayı Ecz. Kemal Ünlü seçim gezilerinde yaptığı konuşmalarda, AK Partili Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’e seslenerek, "Sayın hocam, benim Bafralım mutsuz.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü: AKP Bafra’da 3 yediemin deposu, binlerce icra dosyası yaratmıştır

CHP Bafra Belediye başkan adayı Ecz. Kemal Ünlü seçim gezilerinde yaptığı konuşmalarda, AK Partili Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’e seslenerek, "Sayın hocam, benim Bafralım mutsuz. Şehir içi ve köyleri ile birlikte 145 bin kişilik Bafra'da 3 tane yediemin deposu, 50 bin icra dosyası yarattınız." dedi.

CHP adayı ünlü, Başkan Şahin'in görevde kaldığı sürede yapamadıklarını yeni dönemde yapacağına dair halktan oy istediğine dikkat çekti. Ünlü, "19 Mayıs ilçesine kadar yollar pırıl pırıl, 19 Mayıs-Bafra arası ise zifiri karanlık, bu arada siz ne yapıyordunuz? Size diyor ki bu milleti huzura hasret bıraktınız. Sen hala yok zaman yetmedi, projelerim var, genel başkanımı sandıkta aklayın der durursun, arada gezilerine katılan yeniler seçmeni fırçalar, yok başka partiden aday olmayın, olursanız tehditlerini savurur. Ey hocam koltuk bu kadar mı değerli? Bu halk artık sizi sırtından atacak, yeter artık Bafra'nın yıllarını ziyan ettiniz. Sizler bakan evlatlarını korumaya devam edin, biz vatan evlatları ile 30 Mart'ta sizlere ve genel başkanına gereken dersi sandıkta vereceğiz. Hepsi hesap verecek. CHP iktidarında tüyü bitmemiş yetim haklarının hesapları sorulacak. Siz ve sizin zihniyetiniz 20 yıldır Bafra'yı yönetiyor, sonuç kocaman bir köy kent. Merkezi yönetemediniz, şimdi 140 mahalleye su, yol vs. vaatlerinde bulunuyorsunuz, kim inanır size? Bu milletin hafızasıyla alay etmekten vazgeçin, artık bu millet 30 Mart'ı sabırsızlıkla bekliyor.’’ şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar