Üniversiteli yazarın ikinci kitabı ilgi görüyor

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ) Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Öğretmenliği Bölümü okuyan son sınıf öğrencisi genç yazar Mesut Güney Yılmaz’ın ikinci kitabı Yalın Ayak Düşler adlı kitabı çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Üniversiteli yazarın ikinci kitabı ilgi görüyor

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ) Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Öğretmenliği Bölümü okuyan son sınıf öğrencisi genç yazar Mesut Güney Yılmaz’ın ikinci kitabı Yalın Ayak Düşler adlı kitabı çıktı. Kendi imkanlarıyla biriktirdiği harçlıklarla kitap çıkardığını ifade eden Yılmaz’ın eserleri arkadaşları tarafından ilgiyle okunuyor.

İlk çıkardığı 'Başlangıç' adlı kitabının 1 ay içerisinde 3. baskısının çıktığını dile getiren genç yazar Yılmaz, “İkinci kitabım 'Yalın Ayak Düşler' de çıktı. Mutluyum. İlk kitabımı da biriktirdiğim harçlığımla çıkarmıştım. Esnaflar, öğretmenler en önemlisi üniversiteli arkadaşlarım yazılarımı, kitaplarımı beğeniyor. Mutlu oluyorum tabi. 3. kitabımın çalışmalarına başladım. İnşallah devamı gelir. Üniversite de gerçekten çok deneyimli farklı alanlarda başarılı olan arkadaşlarımız var. Onlara gerek üniversite yönetimleri, gerekse çeşitli özel kuruluşlar tarafından destek verilmeli.” diye konuştu.

AİÇÜ Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü son sınıf öğrencilerinden Aydın Saltan, yazarın ikinci kitabını aldığını belirterek, “Bende bir edebiyatçı adayıyım. Gerçekten güzel bir çalışma. İnşallah bizlere de nasip olur böyle eserler vermek. Mesut’u tebrik etmek lazım çünkü kendi imkanlarıyla zor bir yolculuk geçirdi. Yavaş yavaş çıkıyor basamakları.” dedi.

Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Bölümü öğrencilerinden Asef Ulaş ise genç yazarın çalışmaları ile başarılarının öğrencileri cesaretlendirdiğini ve örnek olduğunu kaydetti. CİHAN

Yorumlar