Üniversiteli gençler çiğköfte partisinde halay çekerek stres attı

Şırnak Üniversitesi Cizre Meslek Yüksekokulu idaresi, öğrencileri için çiğköfte partisi düzenledi.

Google Haberlere Abone ol
Üniversiteli gençler çiğköfte partisinde halay çekerek stres attı

Şırnak Üniversitesi Cizre Meslek Yüksekokulu idaresi, öğrencileri için çiğköfte partisi düzenledi. Öğrenciler için sosyal aktivite kapsamında böyle bir parti düzenlediklerini söyleyen Okul Müdürü Vedat Sönmez, parti ile beraber öğrencilerin streslerini atmalarını istediklerini belirtti.

Şırnak’ın Cizre ilçesinde eğitim faaliyetlerini sürdüren Şırnak Üniversitesi Cizre Meslek Yüksekokulu, sosyal çalışmalarına devam ediyor. Geçen hafta öğrenciler arasında masa tenisi turnuvası düzenleyen Cizre Meslek Yüksekokulu, bu hafta da öğrencilerin stres atma amacıyla okul bahçesinde çiğköfte partisi düzenledi. Okul idaresi ve öğretim görevlilerinin yanı sıra bütün öğrencilerde çiğköfte partisine katıldı. Okul bahçesinde yapılan çiğköfte partisinde öğrenciler çiğköftelerini yedikten sonra halay çekti. Yerel sanatçıların çaldığı müzik eşliğinde halay çeken üniversiteli gençler doyasıya eğlenerek stres attı. Oldukça keyifli görünen öğrenciler, böyle bir parti düzenleyip kendilerini memnun eden okul idaresine teşekkür etti.

Öğrencilerin stres atma amacıyla böyle parti düzenlediklerini söyleyen Cizre Meslek Yüksekokulu Müdürü Ramazan Vedat Sönmez, “Üniversitelerde dersler kadar sosyal faaliyetlerde önemlidir. Biz okul olarak hep sosyal faaliyetlere de önem veriyoruz. Öğrenciler her zaman sadece ders ile meşgul olursa beyni yorulur ve çalışamaz hale gelir. Bizde bunun bilincin de olup zaman zaman öğrencilerimiz için sosyal faaliyetler yapıyoruz. Geçen hafta öğrencilerimiz için masa tenisi turnuvası düzenlemiştik. Bu hafta da öğrencilerimizin stres atma amacıyla çiğköfte partisi düzenledik. Partimizin oldukça güzel ve keyifli geçtiğine inanıyorum. Öğrencilerimiz çiğköftelerini yedikten sonra onlar için getirdiğimiz yerel sanatçılarımızın seslendirdiği yöresel halay müzikler eşliğinde halay çektiler. Öğrencilerimiz doyasıya eğlenip streslerini attılar. Bunun için öğrencilerimiz çok memnun kaldılar. Elimizden geldiği kadar öğrencilerimiz için bu tür sosyal aktiviteler düzenlemeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

Öğrencilerden Emre Yalçın, düzenlenen çiğköfte partisinin çok güzel geçtiğini söyledi. Yalçın, “Okulumuz tarafından düzenlenen çiğköfte partisi çok güzel ve keyifli geçti. Biz çok güzel eğlenip stres attık. Zaman zaman böyle partilerin düzenlenmesi bizim için iyi oluyor. Çünkü hep ders olmuyor. Okulumuz bu konuda duyarlıdır. Bize hep sosyal aktiviteler kapsamında etkinlikler düzenliyor. Okul müdürüme ve hocalarıma teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. CİHAN

Yorumlar