Üniversite öğrencisi Peydullah Barak son yolculuğuna uğurlandı

Halı sahada baygınlık geçirerek kaldırıldığı hastanede beyin ölümü gerçekleşen ve organları 5 hastaya umut olan Cumhuriyet Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği bölümü 2.

Google Haberlere Abone ol
Üniversite öğrencisi Peydullah Barak son yolculuğuna uğurlandı

Halı sahada baygınlık geçirerek kaldırıldığı hastanede beyin ölümü gerçekleşen ve organları 5 hastaya umut olan Cumhuriyet Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği bölümü 2. sınıf öğrencisi Peydullah Barak (23) için Mühendislik Fakültesi Dekanlığı önünde tören düzenlendi.

Cenaze törenine Barak'ın ailesi, Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Demirok, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Genel Sekreteri Prof. Dr. Ömer Poyraz, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Demirci, fakülte dekanları, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Törende konuşan Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, "Sevgili kardeşimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ailesi başta olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Allah sizlere ömür versin. Kardeşimizin mekânı cennet olsun. Sabırlı olmaktan ve katlanmaktan başka çaremiz yok. Hepimiz faniyiz. İnşallah başka bir üzüntü yaşamazsınız." dedi.

Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Demirci ise "Kendisine Allah'tan rahmet diliyorum. Aktif, sosyal yönü gelişmiş, arkadaşları tarafından sevilen bir arkadaşımızdı. Ailesinin acılarını paylaşıyorum. Kendilerine başsağlığı diliyorum." ifadelerine yer verdi.

Kimya Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hasan H. Durmazuçar acılarının çok büyük olduğunu söyleyerek "Kendisini çok severdik. Arkadaşları da çok severdi. Arkadaşları kendisini hastanede yalnız bırakmadılar. Kederli ailesine ve öğrencilerimize başsağlığı diliyorum." şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Metin Bozkuş'un yaptığı duanın ardından Barak'ın cenazesi memleketi Burdur’a gönderildi. CİHAN

Yorumlar