Üniversite öğrencisi genç kız ayrıldığı nişanlısı tarafından öldürüldü

Çorum'un Sungurlu ilçesinde Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksek Okulu İşletme Bölümü'nde okuyan Cennet G. (23) ayrıldığı nişanlısı tarafından silahla öldürüldü. Olay Sunguroğlu Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Cennet...

Google Haberlere Abone ol
Üniversite öğrencisi genç kız ayrıldığı nişanlısı tarafından öldürüldü

Çorum'un Sungurlu ilçesinde Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksek Okulu İşletme Bölümü'nde okuyan Cennet G. (23) ayrıldığı nişanlısı tarafından silahla öldürüldü.

Olay Sunguroğlu Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Cennet G. 1 ay önce ayrıldığı nişanlısı Mustafa Ç. (25) tarafından barışma talebi ile arandı. Bir süre sonra Mustafa Ç. telefonlarına cevap alamayınca İstanbul'dan Çorum'a geldi. Bu sırada Cennet G.'yi arayan şahıs son kez görüşmek istediğini söyledi. Atatürk Stadyumu yanındaki bir parkta buluşan çift Mustafa Ç.'nin ısrarı üzerine statda bulunan soyunma kabinlerinin olduğu yere gitti.

Tartışma ile başlayan olayda Mustafa Ç. yanında getirdiği tabanca ile Cennet G.'ye 2 el ateş etti. Daha sonra silahı kendisine doğrultan genç de silahla kendine de ateş etti. Silah seslerini duyan çevredekiler durumu hemen 112 Acil servis ekiplerine ve polise bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından şahısları Sungurlu Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Cennet G. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, Mustafa Ç.'nin ise durumu ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Olayın ardından polis geniş çaplı soruşturma başlattı.

CİHAN

Yorumlar