Üniversite öğrencilerine seminer

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksekokulu Çağrı Merkezi Bölümü öğrencilerine Müşteri Hizmetleri ve Çağrı Merkezi şirketi(AssisTT) yetkilileri çağrı merkezi sektörünü anlattı. Seminerde öğrencilere...

Google Haberlere Abone ol
Üniversite öğrencilerine seminer

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksekokulu Çağrı Merkezi Bölümü öğrencilerine Müşteri Hizmetleri ve Çağrı Merkezi şirketi(AssisTT) yetkilileri çağrı merkezi sektörünü anlattı.

Seminerde öğrencilere ilk konuşmayı yapan, Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hasan Temiz; “sektörün önde gelen isimlerinden AssisTT sizlere bilgiler verecek sorularınızı cevaplayacaklar. Türkiye’de 12 yerde olan çağrı merkezi bölümünden biride Çarşamba’da sizlere eğitim-öğretim veriyor. Sizde bu sayılı kişilerdensiniz. Bizde bu seminerle istedik ki alanında yeterli tecrübeye sahip arkadaşlar sizlere bu bölümde yeni ufuklar açsınlar” diye konuştu.

Konuşmasına AssisTT’nin yüzde 100 Türk Telekom iştiraki olan Müşteri Hizmetleri ve Çağrı Merkezi şirketi olduğunun altını çizerek başlayan Kurumsal İletişim Müdürü Vahit Bora 2007'de kurulan AssisTT, verdiği çağrı merkezi hizmetlerinin yanında müşterilerinin satış ve pazarlama faaliyetlerinde bulunmalarına yönelik veri üreterek geleneksel çağrı merkezi fonksiyonlarından daha fazlasını sunmaktadır.” dedi. Daha sonra AssisTT Personel Müdürü Gökhan Güney ile AssisTT Kariyer Uzmanı Selim Çakır çağrı merkezlerinin nasıl bir yer olduğu. Bu alanın neler getirdiği, gelecekte ki yapıları hakkında bilgiler verirken öğrencilerin sorularını da cevapladı.

Borsa Meslek Yüksek Okulu Anfisinde verilen seminere öğrencilerin yanı sıra öğretim görevlileri ve Çağrı Merkezi Bölüm Başkanı Evren Ergin de katıldı.

CİHAN

Yorumlar