Üniversite öğrencilerinden 'Yaşayan Geçmişiyle Amasya' fotoğraf sergisi

Amasya Üniversitesi Fotoğrafçılık Kulübü öğrencileri 'Yaşayan Geçmişiyle Amasya' adlı fotoğraf sergisi açtı.

Google Haberlere Abone ol
Üniversite öğrencilerinden 'Yaşayan Geçmişiyle Amasya' fotoğraf sergisi

Amasya Üniversitesi Fotoğrafçılık Kulübü öğrencileri 'Yaşayan Geçmişiyle Amasya' adlı fotoğraf sergisi açtı. Sergide, öğrencilerin farklı teknikler kullanarak hazırladıkları çok sayıda resim yer aldı.

Serbest ve uzun pozlama gibi fotoğrafçılık teknikleri kullanılarak doğa fotoğrafları, makro çekimler, Amasya manzaraları ve Amasya sokaklarından kesitlerin yer aldığı sergi ziyaretçilerin beğenisini kazandı. Eğitim Fakültesi Kültür ve Kongre Merkezi’ndeki serginin açılışını yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Gökdere, “Sergi her şeyden önce emek kokuyor. Öğrencilerimizin kulüp faaliyetleri altında bu kadar profesyonelce çalışmaları mutluluk vericidir. Her fotoğrafın ayrı bir hikayesi olduğunu görüyoruz. Öğrencilerimizin bu tür etkinliklerini destekliyor ve devamını diliyoruz.'' dedi.

Fotoğrafçılık Kulübü Başkanı Süleyman Aksu ise ''Amasya sanatın olduğu, sanatla gelişen ve kadim anılarla dolu bir şehirdir. Tarihi camiiler, eski evler, yaşlı insanlar, pazar yerlerini çektik. Şehrin tamamını o şehirde yaşayanlar bilir, şehirde yaşayanlarının her daim görmediğini ise bir fotoğrafçı görür. Biz de Fotoğrafçılık Kulübü olarak şehri karış karış gezdik, fotoğrafladık ve onlarca fotoğraf arasından seçtiğimiz 26 fotoğrafla karşınızdayız.'' diye konuştu.

'Yaşayan Geçmişiyle Amasya' adlı fotoğraf sergisi bir hafta boyunca Amasyalı sanatseverlerin ve fotoğraf meraklılarının beğenisine sunulacak. CİHAN

Yorumlar