Üniversite öğrencilerinden örnek kampanya

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi'nden Yrd. Doç. Dr. İsmail Şimşek ve öğrenciler, köy okulları için Lisans Yerleştirme Sınavı’na (LYS) girenlerden kalem, silgi ve kalemtıraştan oluşan 20 bin kırtasiye malzemesi...

Google Haberlere Abone ol
Üniversite öğrencilerinden örnek kampanya

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi'nden Yrd. Doç. Dr. İsmail Şimşek ve öğrenciler, köy okulları için Lisans Yerleştirme Sınavı’na (LYS) girenlerden kalem, silgi ve kalemtıraştan oluşan 20 bin kırtasiye malzemesi topladı.

İslami İlimler Fakültesi İlköğretim Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. İsmail Şimşek ile bölüm öğrencileri tarafından Ağrı ve çevresinde bulunan köy okullarında okuyan öğrenciler için kırtasiye yardım kampanyası düzenlendi. Kampüs alanında sınavların yapıldığı binaların önüne kutular bırakan üniversiteli gençler, 14, 15 ve 21, 22 Haziran tarihlerinde düzenlenen sınavlardan çıkan öğrencilerden ÖSYM tarafından verilen kalem, silgi ve kalemtraşları topladı. ÖSYM’nin yaptığı beş oturum sonrası toplanan 6713’ü kalem, 6710’i silgi ve 6710’u kalemtıraş olmak üzere toplanan 20 bin 133 kırtasiye malzemesi, köy okullarında dağıtılmak üzere Milli Eğitim Müdürlüğü görevlilerine teslim edildi.

CİHAN

Yorumlar