Üniversite öğrencileri yararına konser

Türkiye Yardım Sevenler Derneği (TYSD) Polatlı Şubesi ile Polatlı Belediyesi üniversite öğrencileri yararına konser düzenledi.

Google Haberlere Abone ol
Üniversite öğrencileri yararına konser

Türkiye Yardım Sevenler Derneği (TYSD) Polatlı Şubesi ile Polatlı Belediyesi üniversite öğrencileri yararına konser düzenledi.

Türk Halk Müziği sanatçıları Canan Başkaya ve Kubilay Dökmetaş’ın birbirinden güzel türkülerinin seslendirdiği konserden elde edilen gelir ile üniversite öğrencilerine burs verilecek. 13 Eylül Kültür Merkezi'nde düzenlenen konserde 24 bin lira gelir elde edildi. Konsere, Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin, Belediye Başkanı Yakup Çelik, Topçu ve Füze Okul Komutanı Tümgeneral Avni Angun, Siyasi Parti İlçe Başkanları, dernek üyeleri ve hayırseverler katıldı.

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Polatlı Şube Başkanı Şenöz Eviner, 2013-2014 eğitim öğretim yılında 8’i tıp fakültesi olmak üzere 131 üniversite öğrencisine aylık 80 Tl burs ile ihtiyaç sahibi ailelere de ayni ve nakdi yardımlarının devam ettiğini ifade etti. Polatlı Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, eğitim için çalışan yardım sevenler derneği Polatlı şubesinin gurur kaynağı olduğunu belirterek, Şenöz Eviner ve dernek üyelerinin en zor şartlarda bile yardım yapmak için çaba sarf ettiğini vurguladı.

Polatlı Belediye Başkanı Yakup Çelik ise "Bu gecede bu türküye, bu türkünün güzelliğine, bu sanatçılarımızın sesine o yardım severliği de eklemiş olmanın güzelliğini sizler katkılarınızla sağladınız. Ben bu çerçevede emeği olan herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Konser sonrası, Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin, Garnizon Komutanı Avni Angun ve Belediye Başkanı Yakup Çelik’e plaket, sanatçılar Canan Başkaya ve Kubilay Dökmetaş’a çiçek takdim etti.





CİHAN

Yorumlar