Üniversite öğrencileri masa tenisi turnuvasında ter döktü

Şırnak Üniversitesi Cizre Meslek Yüksekokulu sosyal etkinlik kapsamında masa tenisi turnuvası düzenledi.

Google Haberlere Abone ol
Üniversite öğrencileri masa tenisi turnuvasında ter döktü

Şırnak Üniversitesi Cizre Meslek Yüksekokulu sosyal etkinlik kapsamında masa tenisi turnuvası düzenledi. Okul Müdürü Vedat Sönmez, öğrenciler için sosyal aktivite kapsamında böyle bir turnuva düzenlediklerini belirterek, öğrencilerin stres atmalarını istediklerini söyledi.

Cizre İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü’nde yapılan masa tenisinde öğretim görevlileri ve öğrenciler kıyasıya yarıştı. Çok sayıda öğrencilerin katıldığı masa tenisi turnuvası sona erdi.

Cizre Meslek Yüksekokulu ve İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü işbirliği ile öğrenciler için masa tenisi turnuvası düzenlediklerini söyleyen Okul Müdürü Vedat Sönmez, “Turnuvaya akademisyen personeller ile öğrenciler katıldı. Spor müdürlüğün tesislerinde yapılan turnuvaya öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. 5 set üzerinden oynanan maçlar sonunda birinci Bilgisayar Programcılığı Bölümü’nden Abdulkadir Ağırman, ikinci Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü’nden Mehmet Üzen, üçüncü de ben oldum. Bu turnuva ile üniversite gençliğinin sağlıklı ve başarılı olmasına katkı sağlamayı amaçladık. Masa tenisi tüm okullarda yapılabilecek en ideal branşlardan biri. Spora teşvik olması amacıyla bu turnuvayı düzenledik. Dereceye giren öğrencilerimize de çeşitli hediyeler verdik. Turnuvaya ilgi gösteren hocalarımıza ve öğrencilerimize teşekkürlerimi sunuyorum.” diye konuştu.

Turnuvanın ardından düzenlenen ödül töreninde ilk 3’e girenlere ödülleri verildi. Birinci olan öğrenciye hediyesini Abdulhakim Selimoğlu takdim ederken, ikinci olan öğrencinin hediyesini de Okul Müdürü Vedat Sönmez verdi. Turnuvanın üçüncüsü de Okul Müdürü Vedat Sönmez oldu.

Turnuva birincisi Abdulkadir Ağırman, bu turnuvanın dostluk, kardeşlik ve sevgi duygularının pekişmesine katkı sağladığını ifade etti.

Ağırman, “Öğrencilerin bu tür etkinliklerle stres atıyor. Spor yapma alışkanlığı kazandırıyor. Farklı mekanlarda bir araya gelerek birbirlerimizi daha iyi tanıyoruz. Turnuvada birinci olduğum için çok mutluyum. Bu turnuva bize iyi geldi. Turnuvayı düzenleyen okulumuza teşekkür ediyorum.” dedi.
CİHAN

Yorumlar