Üniversite öğrencileri engelliler için tuvalet yaptıracak

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bucak Hikmet Tolunay Meslek Yüksek Okulu Halkla İlişkiler Bölümü öğrencileri, engelliler yararına geri dönüşüm malzemesi topluyor.

Google Haberlere Abone ol
Üniversite öğrencileri engelliler için tuvalet yaptıracak

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bucak Hikmet Tolunay Meslek Yüksek Okulu Halkla İlişkiler Bölümü öğrencileri, engelliler yararına geri dönüşüm malzemesi topluyor. Malzemelerin geliriyle Bucak’ta engelliler için tuvalet yaptırılacak.

Öğretim Görevlisi Kahraman Köktürk öncülüğünde gerçekleştirilen çalışma kapsamında şimdiye kadar ülke ekonomisine yaklaşık 500 kilogram teneke kutu ve mavi kapak geri dönüşüm kazandırıldı. Öğrencileri tarafından geri dönüşüm malzemeleri sayesinde ülke ekonomisine can verdiklerini belirten Öğr.Gör. Kahraman Köktürk, "Geliri ile Bucak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile engelli tuvalet düzenlemesi yapılacak. Gerekli protokolü de imzaladık. Bucak halkından teneke kutularını ve mavi kapak tarzı kapaklarını bizlere ulaştırarak bu işten elde edilen gelir ile yapılacak engelli tuvalet hayrına da ortak olmalarını rica ediyoruz. " dedi.
CİHAN

Yorumlar