‘Umut Yıldızları’ndan Emniyet Müdürü Tonbul’a ziyaret

Risk altındaki çocukların suçlardan ve zararlı alışkanlıklardan korunması, mesleki beceri ve iş imkanı kazanmalarını sağlamak amacıyla yürütülen ‘Umut Yıldızı Projesi’ kapsamında eğitim gören çocuklar, Antalya İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul’u ziyaret ett.

Google Haberlere Abone ol
‘Umut Yıldızları’ndan Emniyet Müdürü Tonbul’a ziyaret

Risk altındaki çocukların suçlardan ve zararlı alışkanlıklardan korunması, mesleki beceri ve iş imkanı kazanmalarını sağlamak amacıyla yürütülen ‘Umut Yıldızı Projesi’ kapsamında eğitim gören çocuklar, Antalya İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul’u ziyaret etti. Tonbul, çocukların iş sahibi olmaları yönünde iş adamlarından yardım sözü aldı.

Mesleki Eğitim ve Küçük Sanayii Destekleme Vakfı (MEKSA) Bölge Proje Başkanı Elif Alper Delice ile kurs öğretmenleri ve öğrencilerden oluşan heyet, İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul’u makamında ziyaret etti. Kursiyerler, proje kapsamında yaptıkları el emeği ürünlerini Tonbul’a hediye ederek, projeye desteklerinden dolayı teşekkür etti. Cemil Tonbul da kursiyerleri tebrik ederek, projeye katılanların meslek sahibi olması, kendi ayakları üzerinde durması ve maddi imkanlara sahip olması adına ‘Umut Yıldızı Projesi’ninin önemine dikkat çekti. Tonbul, heyette bulunan Türkiye Otelciler Federasyonu'nun (TÜROFED) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ayık, Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) eski Başkanı ve TÜROFED Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sururi Çorabatır, TÜROFED eski Başkanı ve AKTOB kurucu üyesi Ahmet Barut’tan, öğrencilerin gelecekte iş bulmaları konusunda yardımcı olma sözü aldı. Ayık ise projeye dahil olmak istediklerini belirtti. CİHAN

Yorumlar