Uluslararası Marsyas Festivali'nde konserler iptal

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde düzenlenen 5'inci Uluslararası Marsyas Kültür Sanat ve Müzik Festivali'ndeki konserler Soma faciası nedeniyle iptal edildi. Dinar Belediye Başkanı MHP'li Saffet Acar, Soma'da yaşamını yitiren madenciler için...

Google Haberlere Abone ol
Uluslararası Marsyas Festivali'nde konserler iptal

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde düzenlenen 5'inci Uluslararası Marsyas Kültür Sanat ve Müzik Festivali'ndeki konserler Soma faciası nedeniyle iptal edildi.

Dinar Belediye Başkanı MHP'li Saffet Acar, Soma'da yaşamını yitiren madenciler için başsağlığı mesajı yayımladı. Acar, 14-18 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen festivalin konserler bölümünü programdan çıkardıklarını söyledi. Acar, yerin 2 kilometre altına girip kömür çıkaranları rahmetle andıklarını belirtti.

Saffet Acar, "Cihat Aşkın ile IYAŞ Park'ta başlayacak olan festivalimizin konserler bölümünde yer alan Serhat Eroğlu, Grup Laçin, Trio, Joanna Trezecıak, AKÜ, Kubilay Aksoy ve Dilek Derya Türkan konserleriyle Gökhan Aybulus, Grup Nevcihan ve Efecan Şengül Türk Halk Müziği konserleri iptal edilmiştir." dedi.

Bu arada Marsyas Kültür Sanat ve Müzik Festivali kapsamında yapılan ulusal flüt yarışmasında Antalyalı öğrenci Kübra Gözel birinci oldu.

CİHAN

Yorumlar