Ulusal Egemenlik Kurtuluş Kupası Atıcılık Yarışmaları tamamlandı

Adana’nın Sarıçam ilçesinde bulunan Yücel Kılıçyaldır Atıcılık Poligonu’nda gerçekleştirilen ‘Ulusal Egemenlik Kurtuluş Kupası Atıcılık Yarışmaları’ tamamlandı. İki gün süren yarışmaların ilk günü Büyük erkekler skeet,...

Google Haberlere Abone ol
Ulusal Egemenlik Kurtuluş Kupası Atıcılık Yarışmaları tamamlandı

Adana’nın Sarıçam ilçesinde bulunan Yücel Kılıçyaldır Atıcılık Poligonu’nda gerçekleştirilen ‘Ulusal Egemenlik Kurtuluş Kupası Atıcılık Yarışmaları’ tamamlandı.

İki gün süren yarışmaların ilk günü Büyük erkekler skeet, ikinci gününde ise büyük erkekler, genç erkekler ve genç bayanlar trap yarışmaları yapıldı. Müsabakalara Adana’nın yanı sıra, Mersin ve Kahramanmaraş ’tan 6’sı bayan toplam 65 sporcu katıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürlerinden Kazım Tekin ve Cemal Demirağ iki gün süren yarışmalara gelerek hem müsabakaları izledi, hem de sporcu, hakem, antrenörlerle sohbet etti.

Bu arada, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından skeet ve trapda sezon içinde başarılı sporculardan Şaban Şal ve Kamil Tör'e 6 koli fişek ve 10 koli plak armağan etti.

Büyükler skeette Şaban Şal, trapta Tolga Tuncer, genç erkekler trapta, Ahmet Arabacı bayanlarda ise Gizem Çavuş birinci oldu.

CİHAN

Yorumlar