Ulukışla'da polis teşkilatının 169. yıldönümü kutlandı

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 169’uncu yıldönümü Niğde Ulukışla’da coşkuyla kutlandı.

Google Haberlere Abone ol
Ulukışla'da polis teşkilatının 169. yıldönümü kutlandı

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 169’uncu yıldönümü Niğde Ulukışla’da coşkuyla kutlandı. Programa Ulukışla Kaymakamı Ferhat Atar, Ulukışla Belediye Başkanı Ali Uğurlu, İlçe Emniyet Amiri Sadi Günay, İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Arif Serhat Tunçtan ve vatandaşlar katıldı.
Programda konuşma yapan İlçe Emniyet Amiri Sadi Günay şunları ifade etti: " Bu anı bizimle birlikte paylaşma nezaketi gösteren sizlere, şahsım ve mensubu olmaktan gurur duyduğum teşkilatım adına saygı ve şükranlarımı sunarım. Türk Polis Teşkilatı bu görevi yerine getirirken, demokratik, laik ve sosyal hukuk devletinin bir kurumu olduğunu asla unutmamaktadır. Çünkü; adalete dayanmayan güç zorbalıktır, zalimliktir; ama kuvvete dayanmayan adalette aciz olur. Hukuk devletinde polis adalete dayalı bir kuvvettir. Onun için zalim değil, adaletlidir. Korkulan değil, güvenilen bir güçtür.” dedi.
Daha sonra İlçe Emniyet Amiri Günay daha sonra makamına geçerek, tebrikleri kabul etti ve misafirlere polis eşlerinin yapmış olduğu tatlıları ikram etti.
CİHAN

Yorumlar