Uluergüven'in cenazesi İstanbul'a götürüldü

Türk tiyatrosunun usta isimlerinden Mustafa Selçuk Uluergüven, tedavi gördüğü hastanede dün gece hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol
Uluergüven'in cenazesi İstanbul'a götürüldü

Türk tiyatrosunun usta isimlerinden Mustafa Selçuk Uluergüven, tedavi gördüğü hastanede dün gece hayatını kaybetti. Aydın’da hastanede solunum yetmezliğinden vefat eden Mustafa Selçuk Uluergüven’in cenazesi Aydın’dan İstanbul'a Kadıköy Belediyesi’nin cenaze aracıyla nakledildi. 73 yaşındaki Uluergüven, çok sayıda dizi filmde de rol almıştı.

2012 yılında kısmi felç geçiren Selçuk Uluergüven, daha sonra bir düşme sonucu kalça kemiğini kırdı. Yaklaşık üç ay önce Uluergüven'in protezi ameliyat yerinden çıkınca iltihap kaptı. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Anestezi Yoğun Bakım Servisi'nde tedavi gören Uluergüven, dün gece hayatını kaybetti. Uluergüven'in cenazesinin İstanbul'a götürüleceği öğrenildi.

Mustafa Selçuk Uluergüven, en çok 'Bizimkiler' dizisindeki 'Davut Usta' rolüyle beğeni toplamış yıllarca bu dizide oynamıştı.

Babasının cenazesini ADÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi morgundan alan oğlu Emre Uluergüven, “Türk tiyatrosunun başı sağ olsun. Ailecek üzgünüz. Türk tiyatrosu iyi bir oyuncusunu kaybetti. Türk tiyatrosunun da başı sağ olsun. Babam için Cuma günü saat 10:00’da Cadde Bostan Kültür Merkezi’nde bir tören düzenlenecek. Daha sonra Karaca Ahmet’deki Şakirin Cami’nde Cuma namazı sonrası kılınacak cenaze namazından sonra Zincirliokuyu mezarlığında kardeşimin yanına defnedilecek." bilgisini verdi. CİHAN

Yorumlar