Uludağ Üniversitesi’nden kano branşına destek

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Süleyman Şahin, Uludağ Üniversitesi Spor Kulübü bünyesinde açılan kano branşıyla ilgili yürütülen çalışmaları inceledi. Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü’nün çabalarıyla, son iki yılda...

Google Haberlere Abone ol
Uludağ Üniversitesi’nden kano branşına destek

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Süleyman Şahin, Uludağ Üniversitesi Spor Kulübü bünyesinde açılan kano branşıyla ilgili yürütülen çalışmaları inceledi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü’nün çabalarıyla, son iki yılda kano ve kürek branşlarında Bursa’nın ilk resmi organizasyonları gerçekleştirildi. 2012’de Türkiye Kürek Federasyonu’yla birlikte İznik Gölü’nde ilk kez Kürek Yarışları düzenlenirken, yine Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Türkiye Kano Federasyonu’yla birlikte 2013 yılında da ilk kez Uluabat Gölü’nde kano yarışları düzenlendi.

ÜNİVERSİTE GÖLETİ SU SPORLARI MERKEZİ OLMAYA ADAY

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Süleyman Şahin, Uludağ Üniversitesi’nin Spor Kulübü bünyesinde açtığı kano branşına destek verdi. Üniversite göletine bir kayıkhane yapmak için gerekli altyapı çalışmalarını başlatan üniversiteye, parkurların hazırlanması ve sporcuların can güvenliklerinin sağlanmasında kullanılmak üzere motorlu bot verildi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Müfit Parlak ve Kano İl Temsilcisi Hasan Hüseyin Oruç ile birlikte üniversite göletini gezen Süleyman Şahin, sporculardan ve kano antrenöründen çalışmalarla ilgili bilgi aldı. CİHAN

Yorumlar