Ülkü Ulusoy İlköğretim Okulu bahara 'merhaba' dedi

Özel Samanyolu Ülkü Ulusoy İlköğretim Okulu geleneksel olarak düzenlediği etkinlikle bahara 'merhaba' dedi. Düzenlenen etkinlikler çerçevesinde oyunlar, sunumlar, fen ve teknoloji deneyleri, akıl oyunları yarışması, Osmanlı padişahları...

Google Haberlere Abone ol
Ülkü Ulusoy İlköğretim Okulu bahara 'merhaba' dedi

Özel Samanyolu Ülkü Ulusoy İlköğretim Okulu geleneksel olarak düzenlediği etkinlikle bahara 'merhaba' dedi. Düzenlenen etkinlikler çerçevesinde oyunlar, sunumlar, fen ve teknoloji deneyleri, akıl oyunları yarışması, Osmanlı padişahları sunumu yanında anneler de unutulmadı.

Özel Ülkü Ulusoy İlköğretim Okulu Müdürü Şabanağa Daşdan öğrencilerin birlikte velilerimizin de keyifli vakit geçirebileceği etkinlikler düzenlendiklerini ifade ederek, "Düzenlenen sahne gösterileri büyük ilgi uyandırdı. Okulumuz halk oyunları ekibimiz neşeli gösterisiyle başlayan program ilüzyon gösterileriyle devam etti. Okul bandomuzun çaldığı parçalarla eğlenen konuklarımız hediye çekilişleriyle heyecanlandılar. Yoğun ilginin olduğu bu çekilişlerde öğrenci ve velilerimize onlarca hediye dağıtılmış oldu. Üç boyutlu sinemada ise bilhassa öğrencilerimiz keyifli anlar yaşadı. Velilerimize yönelik spor yarışmalarını bu yıl da ihmal etmedik. Annelerimiz için düzenlenen voleybol turnuvası heyecanlı çekişmelere sahne oldu. Kendilerine güvenen babalar ise rodeo üzerinde gövde gösterisi yaptı. Tırmanma parkurunda ise öğrencilerimiz yoğun çaba harcadı. Ben bahar şenliğimize katılan bütün velilerimize, öğrencelerimize ve etkinliklerin hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederim” dedi.

CİHAN

Yorumlar