Ülkü Ocakları'nda Hocalı katliamı konuşuldu

Bafra Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, Ermenilerin Azerbaycan’ın Karabağ bölgesindeki Hocalı kasabasında yaptığı katliamın 22.

Google Haberlere Abone ol
Ülkü Ocakları'nda Hocalı katliamı konuşuldu

Bafra Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, Ermenilerin Azerbaycan’ın Karabağ bölgesindeki Hocalı kasabasında yaptığı katliamın 22. yılında bir konferans düzenledi.

Samsun Türk Ocakları Başkanı Prof. Dr. Kaya Tuncer Çağlayan konferansta yaptığı konuşmada, Hocalı katliamında Sadece Ermenilerin rolünün olmadığını, Rusların ve Batı’nın da bunda payı olduğunu belirterek," O dönem ki Türkiye ve Azerbaycan yönetimleri de pasif tutum içindeydi. Bu elim hadisenin Türk dünyasına olumlu bir yansıması varsa o da Türk milletini biraz daha birbirine yaklaştırmasıdır." dedi.

Konferansın sonunda Prof. Dr. Kaya Tuncer Çağlayan’a Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Eroğlu tarafından bir plaket taktim edildi.

Konferansa Samsun Ülkü Ocakları Teşkilatlandırma Masa Başkanı Hüseyin Kürşat Geze, MHP Bafra İlçe Başkanı Hüseyin Acar, MHP Bafra Belediye başkan adayı Özgür Topkaya, Türk Eğitim Sen Bafra İlçe Başkanı İbrahim Akekmekçi ve çok sayıda vatandaş katıldı.
CİHAN

Yorumlar