Ülkü ocağında silahlı kavga: 3 yaralı

İzmir’in Karabağlar ilçesindeki Ülkü ocağında çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.

Google Haberlere Abone ol
Ülkü ocağında silahlı kavga: 3 yaralı

İzmir’in Karabağlar ilçesindeki Ülkü ocağında çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı. Yanlış haberler yüzünden ocak önüne giderek durumu protesto eden bir grup, yetkililerin olayın terörle ilgisi olmadığını açıklaması üzerine dağıldı.

Olay, dün saat 21.30 sıralarında, Eskiizmir Caddesi'ndeki Karabağlar Ülkü Ocağı binasında meydana geldi. Alkollü olduğu iddia edilen T.Ç. (30) ve H.K. (25), bu şekilde gelmemeleri konusunda kendilerini uyaranlarla tartışmaya başladı. Çıkan kavgada T.Ç.'nin, yanında getirdiği tabancayı ateşlediği iddia edildi. Bunun üzerine 47 yaşındaki C.T. kolundan yaralanırken çıkan arbedede elindeki tabanca alınan T.Ç. ve arkadaşı H.K., bıçakla ve darp edilerek yaralandı. Olayı haber alan kalabalık bir grup, ocağın önüne giderek durumu protesto etti ve beklemeye başladı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen polis ekipleri de güvenlik önlemi alarak beklemeye başladı. Bu sırada yaralılar, hastanelerde tedavi altına alındı. Ülkü ocağı önüne akın eden kalabalık grup, bir süre sonra ilçe teşkilatı yetkililerinin ikazlarıyla dağıldı.

SOSYAL MEDYADA AÇIKLAMASI İNFİALİ ÖNLEDİ

İzmir Ülkü Ocakları, sosyal medyada, Karabağlar Ülkü Ocakları'nın PKK tarafından basıldığı haberlerinin asılsız olduğunu belirterek şu açıklamayı yaptı: "Değerli Ülküdaşlar, İzmir Karabağlar Ülkü Ocakları'mızın PKK tarafından basıldığı ve ülküdaşlarımızın şehit haberleri asılsızdır. Karabağlar'da bugün saat 21.00 sularında meydana gelen ve doğrudan siyasi bir içeriği olmayan gerginlik kavgaya dönüşmüş, olaylar sonucu 1 ülküdaşımız kolundan hafif yaralanmış, ayakta tedavisi tamamlanmıştır. Kavgaya karışan diğer gruptan da 1'i ağır olmak üzere 2 kişi yaralanmıştır. İzmir İl Başkanlığımız olay yerindedir ve Genel Merkezi'miz olayı yakinen takip etmektedir. Ülkü Ocakları Genel Merkezi ve İzmir Ülkü Ocakları İl Başkanlığı'nın resmi açıklamaları dışında sosyal ağlarda yapılan yorumlara itibar etmeyiniz, paylaşmayınız." CİHAN

Yorumlar