Ulaşımın botlarla sağlandığı mahalleyi yine su bastı

Bursa’da geçtiğimiz günlerde caddeyi su bastığı için ulaşımın botlarla sağlandığı mahalleyi bu günkü yağışlarla yeniden su bastı.Yurdu etkisi altına alan sağanak yağış, Bursa’da da etkisini sürdürüyor. Yağışlar başta ulaşım...

Google Haberlere Abone ol
Ulaşımın botlarla sağlandığı mahalleyi yine su bastı

Bursa’da geçtiğimiz günlerde caddeyi su bastığı için ulaşımın botlarla sağlandığı mahalleyi bu günkü yağışlarla yeniden su bastı.

Yurdu etkisi altına alan sağanak yağış, Bursa’da da etkisini sürdürüyor. Yağışlar başta ulaşım olmak üzere trafik ve su baskını gibi günlük hayatta olumsuzluklara neden oluyor.

Geçen günlerde merkez Osmangazi ilçesi Küçükbalıklı Mahallesi Okul Caddesi, yağmur suları ile adeta göle dönmüştü. Altyapı yetersizliği sebebiyle cadde su ile kaplanınca bazı vatandaşlar ulaşımı botlarla sağlamıştı. İşe gitmek için servis durağına gidemeyen vatandaşlar karşı tarafa botlarla geçirilirken, eve gidemeyenler de aynı yöntemle evlerine ulaştırılmıştı. Yaşanan bu görüntülerin ardından belediye sokakta çalışma yapmıştı.

Ancak bu günkü yağışlarla cadde yeniden göle döndü. Vatandaşlar yetkililere tepki gösterdi. Bazı vatandaşla ise evlerini ve dükkanlarını su basmaması için rögar kapaklarını açmaya çalıştı. Caddede trafik zaman zaman durma noktasına geldi.

CİHAN

Yorumlar