Uğur Kurt’un cenazesi Cemevi'nden uğurlandı

Okmeydanı’nda çıkan olaylarda başına gelen kurşunla hayatını kaybeden Uğur Kurt için Cemevi'nde tören düzenledi. Dua edilerek helallik istenen Kurt’un cenazesi daha sonra evine götürüldü. Nereden geldiği belli olmayan bir kurşunla başından...

Google Haberlere Abone ol
Uğur Kurt’un cenazesi Cemevi'nden uğurlandı

Okmeydanı’nda çıkan olaylarda başına gelen kurşunla hayatını kaybeden Uğur Kurt için Cemevi'nde tören düzenledi. Dua edilerek helallik istenen Kurt’un cenazesi daha sonra evine götürüldü.

Nereden geldiği belli olmayan bir kurşunla başından yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Uğur Kurt (30) için Okmeydanı Cemevi'nde tören düzenledi. Cenaze törenine Kurt’un ailesi, yakınları ve çok sayıda kişi katıldı. Dua edilerek helallik istendikten sonra cenaze aracına konuldu. Bu sırada caddede bekleyen kalabalık alkış yaptı ve arkasından, ‘Anaların öfkesi katileri boğacak’, ‘Katil devlet hesap verecek’, ‘Hırsız katil AKP’, ‘Uğur’un katili AKP’nin polisi’, ‘Hükümet istifa’ şeklinde slogan attı. Kurt’un cenazesi buradan ayrıldıktan sonra helallik için Okmeydanı’ndaki evine götürüldü. Cenaze daha sonra Okmeydanı Şark Kahvesi’nin oraya getirilecek. Buradan da otobüsle Sivas’a götürülecek.

CİHAN

Yorumlar