Uğur Kurt'un babası: Oğlumun katillerini bulsunlar

Okmeydanı cemevindeki cenaze törenin silahla vurularak hayatını kaybeden Uğur Kurt'un acılı babası Kemal Kurt, "Bu ülkede adalet ve kanun varsa oğlumun katilini bulsunlar" dedi.Okmeydanı'nda meydana gelen olaylarda Cemevinde katıldığı cenaze...

Google Haberlere Abone ol
Uğur Kurt'un babası: Oğlumun katillerini bulsunlar

Okmeydanı cemevindeki cenaze törenin silahla vurularak hayatını kaybeden Uğur Kurt'un acılı babası Kemal Kurt, "Bu ülkede adalet ve kanun varsa oğlumun katilini bulsunlar" dedi.

Okmeydanı'nda meydana gelen olaylarda Cemevinde katıldığı cenaze töreni sonrası boynuna isabet eden kurşunla hayatını kaybeden Uğur Kurt'un babası, oğlunu toprağa verdikten sonra metanetini koruyarak basın mensuplarına duygularını anlattı.

Söyleyecek bir kelime bulamadığını ifade eden acılı baba, "Allah geride kalanlara sabır versin, yavrumun mekanı cennet olsun. Adalet varsa, bu memlekette suçlular bulunsun. Kanun varsa oğlumun katilini bulsunlar. Adalet diye bir şey yok şuanda, ben öyle görüyorum. Ne adalet ,ne kanun var, hiç bir şey yok. Ama varsa bulmaları lazım." şeklinde tepkisini dile getirdi.

Soruşturmayla ilgili bilgisi olmadığı söyleyen acılı baba, yetkililerden hiç kimsenin aramadığını belirterek, "Onların vicdanına ve merhametine bırakıyorum, merhametleri varsa" dedi. CİHAN

Yorumlar