Uğur Kurt için polis karakolu önünde oturma eylemi yaptılar

İstanbul Okmeydanı'nda çıkan olaylar sırasında Uğur Kurt’un yaşamını yitirmesi sebebiyle Eskişehir'de bir grup polis merkezi önünde oturma eylemi yaptı.Eskişehir'de akşam saatlerinde Üniversite Caddesinde bir AVM önünde toplanan yaklaşık...

Google Haberlere Abone ol
Uğur Kurt için polis karakolu önünde oturma eylemi yaptılar

İstanbul Okmeydanı'nda çıkan olaylar sırasında Uğur Kurt’un yaşamını yitirmesi sebebiyle Eskişehir'de bir grup polis merkezi önünde oturma eylemi yaptı.

Eskişehir'de akşam saatlerinde Üniversite Caddesinde bir AVM önünde toplanan yaklaşık 300 kişilik bir grup, Okmeydanı'nda çıkan olaylar sırasında başından vurulan ve ağır yaralanan Uğur Kurt’un kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmesini protesto etmek için eylem düzenledi. Grup sloganlar atarak Tepebaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü Çarşı Polis Merkez Amirliği önüne geldi. Protestocu gurup burada bir müddet oturma eylemi yaptı. Ardından basın açıklaması yapan grup şehir merkezine doğru yürüyüşe geçti.

Şair Fuzuli Caddesinden Atatürk Caddesine geçen grup hükümet aleyhine sloganlar atmaya devam etti. Yine Üniversite Caddesine gelen grup Eskişehir'deki Gezi Parkı eylemleri sırasında hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz'ın AVM önünde bulunan heykelini ziyaret ederek olaysız bir şekilde dağıldı.

CİHAN

Yorumlar