Ufuk Okuma Salonu'nun yaz okulu büyük ilgi görüyor

Mersin Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Mersin-Der) bünyesinde faaliyet gösteren Ufuk Okuma Salonları tarafından açılan yaz okulunun büyük ilgi gördüğü bildirildi. Ufuk Okuma Salonları Genel Koordinatörü Emrah Değirmenci,...

Google Haberlere Abone ol
Ufuk Okuma Salonu'nun yaz okulu büyük ilgi görüyor

Mersin Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Mersin-Der) bünyesinde faaliyet gösteren Ufuk Okuma Salonları tarafından açılan yaz okulunun büyük ilgi gördüğü bildirildi.

Ufuk Okuma Salonları Genel Koordinatörü Emrah Değirmenci, merkezde 3 bin öğrenciye ücretsiz hizmet verdiklerini hatırlatarak tatil ile birlikte yaz okulunu faaliyete geçirdiklerini kaydetti.

Öğrencileri sosyal aktivite programları ile eğlendirmeyi, yarışmalarla motive etmeyi, Kuran-ı Kerim öğreterek de tatillerini en iyi şekilde değerlendirmelerini amaçladıklarını anlatan Değirmenci

"İl genelindeki bütün şubelerinde yaz okulunun başladığını ve katılımın çok yüksek olduğunu ifade etti.

Eğitim öğretim döneminde öğrencilerine ücretsiz birçok sosyal aktivite yaptıklarını hatırlatan Değirmenci "Öğrencilerimiz haftada ortalama bir kitap bitirdi. Yaz okulunu hediyelerle ve ödüllerle süsledik. Kur'an-ı Kerim öğrenen her öğrencimize NT Mağazaları tarafından başlatılan “Askıda Kur’an-ı Kerim” kampanyası vesilesiyle kutsal kitabımız hediye edilecek."dedi.

NT Mağazaları Yenişehir Şube Müdürü Erdoğan Karakuş ise başlattıkları “Askıda Kur’an-ı Kerim” kampanyası ile hayırseverlerin verdiği Kur’an-ı Kerim’leri öğrencilere ulaştırmaya başladıklarını söyledi.

CİHAN

Yorumlar