Ufuk Okuma Salonu öğrencilerine sınav öncesi seminer düzenledi

Mersin Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Mersin-Der) bünyesinde faaliyet gösteren Ufuk Okuma Salonları 8. sınıf öğrencilerine bu sene ilk defa uygulanan Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş Sınavı (TEOG) öncesi moral ve...

Google Haberlere Abone ol
Ufuk Okuma Salonu öğrencilerine sınav öncesi seminer düzenledi

Mersin Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Mersin-Der) bünyesinde faaliyet gösteren Ufuk Okuma Salonları 8. sınıf öğrencilerine bu sene ilk defa uygulanan Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş Sınavı (TEOG) öncesi moral ve motivasyon semineri düzenledi.

Toroslar Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi'nde düzenlenen seminere İzmir Şifa üniversitesi Öğretim Görevlisi Eğitimci-Yazar Dr.Fatih Kalkınç katıldı. Kalkınç, seminerde günlük hayatta başarının önüne çıkan engelleri deneylerle uygulamalı olarak anlattı. Öğrencilerden Hamza Özdemir seminer sayesinde eğlenirken sınav stresini üzerinden attığını söyledi.

    Ufuk Okuma Salonları Genel Koordinatörü Emrah Değirmenci ise eğitim öğretim yanında sosyal manada görevlerinin bulunduğunu belirtti. Bu nedenle öğrencilere bir çok sosyal-kültürel ve sportif etkinlik düzenlediklerini ifade eden Değirmenci TEOG öncesi böyle bir etkinlikle öğrencilerimiz moral depolayarak sınavlarına girmesini istediklerini kaydetti.

    Program sonunda Kalkınç’a Ufuk Okuma Salonu öğrencisi Altın Neslin Gülleri grubunun çıkardığı 'Efendimize (SAV) Selam Olsun' adlı albüm hediye edildi. CİHAN

Yorumlar