Ufuk Eğitim Kurumları gazetecileri buluşturdu

Alanya Özel Ufuk Eğitim Kurumları, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilçede çalışan yerel ve ulusal gazetecileri Karadenizliler Derneği Restorantı'nda buluşturdu.

Google Haberlere Abone ol
Ufuk Eğitim Kurumları gazetecileri buluşturdu

Alanya Özel Ufuk Eğitim Kurumları, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilçede çalışan yerel ve ulusal gazetecileri Karadenizliler Derneği Restorantı'nda buluşturdu. Programa yaklaşık 50 gazeteci katıldı. Ufuk Eğitim Kurumları Genel Müdürü Abdülkadir Gürsoy, bütün gazeteciler adına Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkan Yardımcısı Rıza Yanık'a çiçek takdim etti.

Abdülkadir Gürsoy, "Basınımız demokrasinin vazgeçilmez unsurlardandır. Sizler, kişiler ve kurumlar arasında köprü vazifesi görmektesiniz. Gece-gündüz demeden bu kutsal vazifeyi icra ediyorsunuz. Tarafsız, ilkeli ve sorumlu gazetecilik anlayışı içerisinde özveriyle çalışan sizlere teşekkür ediyorum." dedi.

AGC Başkan Yardımcısı Yanık da Ufuk Eğitim Kurumları'nın her zaman basına destek çıktığını dile getirdi. Yanık, "Eğitim bir ülke için olmazsa olmazların arasında en önemli unsurdur. Gazetecilik ile eğitim birbirlerinin birer parçasıdır. Bunun bilincinde olan Ufuk Eğitim Kurumları basına desteklerini sürdürmektedir. Bundan sonrada desteklerinin süreceğine inanıyorum." diye konuştu.

    Yerel Kanal ATV'nin Yönetim Kurulu Başkanı Servet Sipahioğlu da, Ufuk Eğitim Kurumları'na bu çok anlamlı günde gazetecilere verdiği önemden dolayı teşekkür ettiğini dile getirdi. CİHAN

Yorumlar