Uçurtmada birinciler ödüllendirildi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde uçurtma şenliğinde dereceye giren öğrenciler fotoğraf makinesi, mp4, basket ve voleybol topuyla ödüllendirildi. Toros Sema Koleji öğrenci ve velileri, Manavgat Belediyesi Boğaz Motel mesire alanında 9. Geleneksel...

Google Haberlere Abone ol
Uçurtmada birinciler ödüllendirildi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde uçurtma şenliğinde dereceye giren öğrenciler fotoğraf makinesi, mp4, basket ve voleybol topuyla ödüllendirildi.

Toros Sema Koleji öğrenci ve velileri, Manavgat Belediyesi Boğaz Motel mesire alanında 9. Geleneksel Uçurtma Şenliği'nde bir araya geldi. Şenlik öncesi Toros Sema Koleji Folklor Ekibi yöresel halk oyunları gösterisinde bulundu. Şenlikte 'En Güzel El Yapımı Uçurtma' ile 'En Yüksekte Uçan Uçurtma' kategorilerinde yarışma yapıldı. Uçurtma şenliğiyle birlikte gökyüzü renkli görüntülere büründü.

Şenlik sonunda jüri tarafından dereceye giren uçurtma sahipleri belirlendi. 'En Güzel Uçurtma' kategorisinde Azmi Günaydın birinci olurken, 'En Yükseğe Uçan Uçurtma' dalında Mert Kaan Bozdemir birinci oldu. Yarışmada dereceye giren öğrencilere dijital fotoğraf makinesi, mp4, basket ve voleybol topları verildi.

Yarışmacılara ödüllerini Okul Müdürü Ahmet Çakır takdim etti. Çakır, "Bu sene 9.'sunu düzenlediğimiz bu şenliğe iştirak eden tüm veli ve öğrencilerimize ve değerli misafirlerimize çok teşekkür ediyorum. Havaların ısındığı ve dikkatlerin dağıldığı bu aylarda, çeşitli etkinliklerle öğrencilerimizin ve onların velilerinin rahatlamasını istiyoruz. Bunu yaparken de eğlenmeleri bizi mutlu ediyor. Şenliğimizin yapılmasında emeği geçen başta Manavgat Belediyesi olmak üzere, öğretmenlerimize, diğer personelimize ve şenliğimizde bizi yalnız bırakmayan kıymetli velilerimize çok teşekkür ederim." dedi.

CİHAN

Yorumlar