Uçakta 16 Yaşındaki Genci Zorla Öpen Kadına Bin 500 TL Ceza

Almanya'dan Adana'ya gelen uçakta 16 yaşındaki genci zorla öpen kadına bin 500 lira para cezası verildi.

Google Haberlere Abone ol
Uçakta 16 Yaşındaki Genci Zorla Öpen Kadına Bin 500 TL Ceza

Almanya'dan Adana'ya gelen uçakta 16 yaşındaki bey çocuğunu öpen kadına bin 500 lira nakit cezası verildi.

UÇAKTA YAN YANA YOLCULUK YAPTILAR

İddiaya göre, babası Almanya'da bulunan fakat Adana'da yaşayan 16 yaşındaki A.J. babasını görmek için Almanya'ya gitti. Yaklaşık 15 gün kaldıktan sonra memleketine sapmak üzere Adana uçağına bindi. Bu arada anası Mersin'de bulunan fakat Almanya'da yaşayan 43 yaşındaki V.M. de annesini bakmaya gelmek için tıpkı uçağa bindi. 16 yaşındaki bey çocuğu uçakta V.M.'nin yanındaki koltukta yoluculuk yapmaya başladı.

ÖNCE SÖZLE TACİZ ETTİ

Bu arada V.M. uçağa bindikten sonra sözle bey çocuğu taciz etmeye başladı. Hem Almanca hem Türkçe çocuğa kendisini öpmek istediğini söyledi. Ancak çocuk kadının söylediklerini duymazlıktan geldi.

SONRA ÖPTÜ

Bunun üstüne sinirlenen bayan çocuğu zorla öptü. Çocuk yanındakilerden ve uçakta bulunan bir akrabasından katkı istedi. Bunun üstüne hostesler gelerek kadını öteki bir yere götürdü.

GENÇ ŞİKAYETÇİ OLDU, AHLAK POLİSLERİ GÖZALTINA ALDI

A.J., uçak Adana Havalimanı'na indiğinde polisin yanına giderek kadından şikayetçi oldu. Bunun üstüne kadın, 'çocuğa cinsel istismardan' ahlak polisleri vasıtası ile gözaltına alındı.

'ALKOL ALDIM, HATIRLAMIYORUM' DEDİ

Kadın, ifadesinde uçağa binmeden öncelikle fazla aşırı alkol aldığını uçakta ne yaptığını hatırlamadığını söyledi.

BİN 500 TL CEZA KESİLDİ

Taciz zanlısı kadın, daha sonra adliyeye sevk edildi. Savcının karşısına çıkan bayan bin 500 lira nakit cezasına çarptırılarak özgür bırakıldı.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar