UAÜ, üniversite sınavındaki ‘en’leri ağırladı

Uluslararası Antalya Üniversitesi (UAÜ), 2014 yılının ‘En’lerini misafir etti. Isparta, Antalya ve Muğla’dan üniversite sınavında Türkiye derecesi yapan Fatmanur Yıldız, Abdullah Furkan Çetin, Mustafa Burak Ayhan, Salih Pamukçu, Rabia...

Google Haberlere Abone ol
UAÜ, üniversite sınavındaki ‘en’leri ağırladı

Uluslararası Antalya Üniversitesi (UAÜ), 2014 yılının ‘En’lerini misafir etti.

Isparta, Antalya ve Muğla’dan üniversite sınavında Türkiye derecesi yapan Fatmanur Yıldız, Abdullah Furkan Çetin, Mustafa Burak Ayhan, Salih Pamukçu, Rabia Çatal, Hatice Yıldırım ve Kamil B. İlkuçan UAÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Fettah Tamince ile bir araya geldi. Üniversite hakkında bilgi alan gençler, doğrudan ünlü işadamı ile görüşmelerinden memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Başkan Fettah Tamince, derece yapan gençlere UAÜ’yü tercih ederek iyi bir İngilizce öğreneceklerini, uluslararası network sahibi olacaklarını, iyi bir vizyon kazanacaklarını belirtti. Üniversitenin burs imkanlarından da yararlanabileceklerini hatırlatan Tamince, daha mezun olmadan sektörle tanışmanın avantajını yaşayacaklarını da hatırlattı. Misafirperverliklerinden dolayı Tamince’ye teşekkür eden dereceye giren öğrenciler UAÜ’ye olumlu baktıklarını belirtti.

CİHAN

Yorumlar